Μην χασετε

Ναταλία Γερμανού: «Έχει τύχει ας πούμε, στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες»

Η Ναταλία Γερμανού θα είναι μία από τους δύο αποψινούς καλεσμένους στο “Direct” με τον Τάκη Χατζή. Η παρουσιάστρια βρέθηκε απέναντι στον δημοσιογράφο και μοίρασε απαντήσεις έναν καταιγισμό ερωτήσεων.

Advertisements

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

Και πρόσθεσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο».

Δες το βίντεο από το preview της συνέντευξης που προβλήθηκε στο Happy Day:

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα