Μην χασετε

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου – Συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι»

Χθεσινή καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου.

Advertisements

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις συγκυρίες που την οδήγησαν να ασχοληθεί με το τραγούδι, τις μεγάλες συνεργασίες της αλλά και πιο προσωπικά της θέματα.

Η πρώτη της τραυματική εμπειρία, όπως δήλωσε, ήταν το διαζύγιο των γονιών της. Ωστόσο, χάρη στην ωριμότητά τους και τις άψογες σχέσεις που κράτησαν δεν χρειάστηκε ποτέ να νιώσει την απώλεια κανενός αφού τη μεγάλωσαν μέσα σε πολλή αγάπη.

«Ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι. Επειδή, όμως, οι γονείς μου είναι δύο σπάνιοι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν οικογένεια απλώς αυτή η οικογένεια μεγάλωσε».

Οι γονείς της μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για την κόρη τους και το πώς βιώνουν εκείνοι την επιτυχία της.

Στη συνέχεια, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε στο αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί της. Αρνούμενη κατηγορηματικά κάτι τέτοιο δήλωσε:

«Διαφωνώ τρομερά με αυτό. Πιστεύω ότι ένας ένας άνθρωπος με υγιή και ευτυχισμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιστεύω ότι η προσωπική ζωή θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα».

Η εκπομπή πρόβαλε ένα στιγμιότυπο από την ανατρεπτική τελετή του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη που έλαβε χώρα στην ταράτσα του Φοίβου ενώ ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Τι του απάντησε;

Advertisements

Η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το 2014.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω».

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα