Μην χασετε

«Ναι, ο μικρός Θανάσης έχει αυτισμό. Εσείς όμως που τον καταδιώκετε, είστε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ»

Ο Κύριος Ευάγγελος Ευαγγέλου, είναι ένας πατέρας του οποίου ο γιος, ο μικρός Θανάσης γεννήθηκε με αυτισμό. Την λέξη Κύριος ως πρόθεμα του πατρός, δεν την γράψαμε τυχαία.

Advertisements

Ο Πατέρας Ευάγγελος Ευαγγέλου, είναι κυρίως με Κ κεφαλαίο. Είναι πατέρας με Π κεφαλαίο. Είναι ένας πατέρας που επέλεξε να μην ξεφορτωθεί το παιδί του, να μην το παρκάρει σε κάποιο ίδρυμα, αλλά να το μεγαλώσει με όλη την στοργή και την αγάπη που χαρακτηρίζει έναν πραγματικό πατέρα. Και ο μικρός Θανάσης, μπορεί να έχει αυτισμό, έχει όμως έναν πραγματικό πατέρα.

Αυτός ο πατέρας λοιπόν, περνά αυτές τις ημέρες έναν Γολγοθά, από κάποιους άλλους, πιθανόν πατεράδες. Θέλουν να του κάνουν έξωση από το σπίτι που ζει στα Πηγάδια Ξάνθης, ακριβώς επειδή έχει τον Θανάση. Ένα παιδί με αυτισμό.

Διότι λέει, οι γείτονες ενοχλήθηκαν, διότι ο μικρός Θανάσης έχει αυτισμό. Η εμείς μία απάντηση έχουμε να δώσουμε, εκτός από την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Πατέρα Ευάγγελο Ευάγγελου, και τον μικρό Θανάση:

Ναι, ο μικρός Θανάσης μπορεί να έχει αυτισμό, δεν ήταν όμως δικιά του επιλογή. Εσείς που καταδιώκετε τον μικρό Θανάση και την οικογένειά του, είστε ήδη εγκεφαλικά νεκροί, μετά από δική σας επιλογή.

Πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα