Μην χασετε

Νίνα Λοτσάρη: Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του και ένας άλλος μου χάραξε το αυτοκίνητο

Η Νίνα Λοτσάρη αποκάλυψε κρυφές πτυχές της ζωής της στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Είπε μεταξύ άλλων πως ένας πρώην σύντροφός της την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του, ενώ ένας γιατρός της χάραξε το αυτοκίνητο, επειδή η ίδια δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ του.

«Έχω πάρει απόφαση από κούνια ότι είμαι τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια – περφόμερ. Παλαιότερα μου έλεγαν ότι έχω κάνει παντού πλαστικές και ότι δεν γεννήθηκα έτσι, γεννήθηκα κάπως αλλιώς.

Έχω πειράξει λίγο τη μύτη μου, τίποτα άλλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς μου έδωσε μια γονιδιακή υπερβολή ο θεός. Όταν ήμουν μικρή είχα έντονα μήλα και δεν τα ήθελα και μου έλεγαν για τα χείλη μου ότι είμαι σαν παπί.

Advertisements

Προχωρούσα στο δρόμο, ήταν μια ουρά από αυτοκίνητα, με φλέρταρε κάποιος κι έγινε καραμπόλα. Με έχει πετάξει άνδρας από το αυτοκίνητο από τη ζήλια του. Ζήλευε και τον ίσκιο μου. Δεν έχω υπάρξει άπιστη στις σχέσεις μου, σε απλό φλερτ, ναι. Πολύ πιθανό να με έχουν απατήσει.

Με φλέρταρε ένας γιατρός και όταν είδε ότι δεν ανταποκρίνομαι στο φλερτ του, μου χάραξε το αυτοκίνητο. Εννοείται ότι λέω την ηλικία μου, είμαι 45 και γουστάρω πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Νίνα Λοτσάρη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα