Μην χασετε

Νίκος Πορτοκάλογλου: «Περιμένω να γίνω παππούς»

Το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ1. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης και παρουσιαστής της μουσικής εκπομπής Μουσικό Κουτί αποκάλυψε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο το πιο ευχάριστο νέο του 2021!

 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα γίνει για πρώτη φορά παππούς, καθώς η κόρη του Θάλεια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. «Περιμένω να γίνω παππούς» δήλωσε χαμογελώντας πλατιά.

Advertisements

 

Μάλιστα, ακόμη δεν γνωρίζουν το φύλο του μωρού.

 

Advertisements

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε και για την απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές στη ζωή μου ο θάνατος του Λαυρέντη. Ήταν κάτι σπάνιο και μοναδικό ο τρόπος που δεθήκαμε.

Είχαμε παράλληλες πορείες όντως, είμαστε και οι δύο από το Βόλο, ξεκινήσαμε συγκροτήματα, διαλύθηκαν τα συγκροτήματά μας την ίδια στιγμή, κάναμε σόλο καριέρα. Είχα ξεκινήσει να γράφω ένα τραγούδι για τον Λαυρέντη πριν από τον θάνατό του που θα το βγάλω».

 

 

Advertisements

«Μου τη σπάνε τα στερεότυπα ότι ο ροκάς πρέπει να είναι έτσι, πρέπει να φοράει δερμάτινο και να έχει στολή. Όπως με ενοχλεί στην πολιτική έτσι και στη μουσική τα στερεότυπα σου στερούν την ελευθερία. Είναι δύσκολο βέβαια ένας περιπλανώμενος μουσικός να διατηρήσει οικογένεια αλλά για μένα ήταν πολύ μεγάλη ανάγκη για ένα αντίβαρο σε μια ζωή που είναι καθημερινή περιπέτεια.

Προσπαθούσα να αναπληρώσω τον χρόνο που έλειπα, και είχα πολλές φορές την έντονη αίσθηση ότι ήμουν πιο απών από ό,τι θα ήθελα. Η κόρη μου μού είχε πει ότι “δεν σε θυμάμαι να πηγαίνουμε μαζί διακοπές όταν ήμουν μικρούλα”».

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα