Μην χασετε

Νίκος Ξανθόπουλος: Η περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε, το δύσκολο καλοκαίρι και το παράπονό του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος δεν είχε και το πιο ευχάριστο Καλοκαίρι της ζωής του, καθώς τον ταλαιπώρησε ένα πρόβλημα υγείας που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στο αγαπημένο του νησί, τη Λέσβο.

Advertisements

Μάλιστα, ο ίδιος ανάρτησε και μία φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook με το εκκλησάκι που συνηθίζει να πηγαίνει και έγραψε στη λεζάντα: «Ούτε φέτος διακοπές στη Μυτιλήνη, ήδη πέρασε ο καιρός. Και όσο περνάνε τα χρόνια, όλο και πιο δύσκολο θα γίνεται για μένα το ταξίδι. Τώρα πια μόνο σε φωτογραφίες θα βλέπω τον Άγιο Ερμογένη» έγραψε.

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν από τον περασμένο Νοέμβριο με εκείνον να δηλώνει στην εφημερίδα espresso λίγο καιρό πριν: «Πέρασα τα πάνδεινα με την υγεία μου εδώ και τέσσερις μήνες. Ο,τι και να σας πω είναι λίγο. Έπεσα από τη σκάλα, έσκισα το κεφάλι μου και πήγα σε νοσοκομείο, όπου μου το έραψαν. Ωστόσο, δεν πέτυχε το ράψιμο και το… ξήλωσαν. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπω ξανά στο νοσοκομείο. Από εκεί “ψώνισα” ένα μικρόβιο, το οποίο μου προκάλεσε πνευμονία».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα