Μην χασετε

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχω λόγια ρε παιδιά!»- Το συγκινητικό μήνυμα για το τέλος της εκπομπής του

Από τους κερδισμένους της χρονιάς είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Η εκπομπή του «Για την παρέα», όχι μόνο κατάφερε να βγει πρώτη στην μάχη της τηλεθέασης και ανεβάσει τον μέσο όρο του OPEN, αλλά κατάφερε να κάνει την νεολαία -κυρίως- να μην χάνει επεισόδιο!

Advertisements

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Νίκο Μουτσινά και τους συνεργάτες του και με μία ομαδική φωτογραφία θέλησε να πει το δικό του «ευχαριστώ» φανερά συγκινημένος για την επιτυχία της εκπομπής.

Όπως θα δείτε, ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί με την με την Ματίνα Νικολάου και τους Alcatrash έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα από καρδιάς.

«Δεν έχω λόγια ρε παιδιά! Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ! Είμαι συγκινημένος, γεμάτος και ευτυχισμένος! Τελειώσαμε για φέτος! Απίστευτο? Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ πολύ πολύ!Όλους σας! Και εσάς από το σπίτι που μας αγκαλιάσετε με όλη σας την αγάπη και όλη την ομάδα που δούλεψε αυτό το διάστημα για να βγει αυτή η τρέλα που βλέπατε! Θα μου λείψετε πολύ! Σας αγαπώ! Σας το είπα? ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ. #LOVEYOU #GIATINPAREA», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα