Μην χασετε

Νίκος Αναδιώτης: «Όχι, δεν μου λείπει σαν φίλος ο Αλεξάνδρου. Αν μου έλειπε…»

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για ακόμα μία φορά για την εμπειρία του στο Nomads και όσα τον έδεσαν με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά τον κράτησαν μακριά από τον Δημήτρη Αλεξάνδου.

Advertisements

«Με τον Δημήτρη ήμασταν πολύ φίλοι παλιά αλλά απομακρυνθήκαμε πολύ πριν από το Nomads. Δεν δημιουργήθηκε καμία κόντρα στο παιχνίδι, δεν γεννήθηκε εκεί, είχαμε από πριν πάρει απόσταση ο ένας από τον άλλο εδώ και καιρό» εξήγησε μιλώντας στο DownTown, συμπληρώνοντας: «Δεν μου λείπει σαν φίλος.Φαντάζομαι, αν μου έλειπε, θα προσπαθούσα να τον προσεγγίσω. Αλλά δεν είχα καμία τέτοια ανάγκη. Δεν προέκυψε μέχρι τώρα».

Όσο για τη φιλία του με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Είχε πολλά κοινά με εμένα, είναι ευθύς, έχει αυτοσαρκασμό, χιούμορ, έχει απλότητα, δοτικότητα και το στοιχείο της προσφοράς» ενώ συνέχισε: «Απλότητα θεωρώ την ευθύτητα. Και εκτός από ευθύς είναι και υπερβολικά ταλαντούχος και δημιουργικός. Και ο Μαυρίδης αλλά και ο Κατσινόπουλος είναι δύο άνθρωποι που θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά μου. Οι άνθρωποι αυτού του χώρου δεν είναι και πολύ ντόμπροι, κρύβονται και αυτοί οι δυο δεν κρύβονται. Γεγονός που με έκανε να τους εκτιμήσω ακόμη περισσότερο».

Σχετικά με τις οικονομικές απολαβές του από το Nomads και τη συμφωνία με τον ΑΝΤ1, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Πληρώθηκαν τα πάντα. Όσα είχαμε συμφωνήσει και στην ώρα τους. Όλες οι συμφωνίες τηρήθηκαν» ενώ για την Αποστολία Ζώη ανέφερε: «Της βγάζω το καπέλο! Η ίδια απέδειξε ξεκάθαρα ότι είναι καλύτερη στα αγωνίσματα και από τους άντρες. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί ήταν ενάντια σε όλες τις προβλέψεις στην αρχή του παιχνιδιού».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα