Μην χασετε

Νίκησε τον καρκίνο το βαφτιστήρι του Πέτρου Πολυχρονίδη

Τον Ιούνιο του 2017 ο Πέτρος Πολυχρονίδης είχε κάνει έκκληση για το μικρό βαφτιστήρι του. Συγκεκριμένα, είχε οργανώσει μια φιλανθρωπική εκστρατεία έτσι ώστε να βρεθούν τα χρήματα και ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης να ταξιδέψει στην Αμερική και να ακολουθήσει τη θεραπεία του. Τελικά, όλα πήγαν καλά και ο μικρός αγωνιστής φαίνεται να έχει βγει νικητής!

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στην Αμερική, σε καλή κατάσταση και είναι καθαρός από τον καρκίνο. Έτσι λένε οι γιατροί. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει βγει από το νοσοκομείο. Ο Βαγγέλης είναι πλέον επτά χρονών και παρά τις δυσκολίες, το ανοσοποιητικό του σύστημα ανταποκρίθηκε. Είναι δυνατός για όλους τους Έλληνες», είπε ο παρουσιαστής στην espresso, προσθέτοντας: «Ο Βαγγέλης δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί και των γονιών του, της Δήμητρας και του Στέλιου.

 

Είναι παιδί όλων μας. Αυτό που έκανε η Espresso απέδειξε τη δύναμη του Τύπου και πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα με αξιοπρέπεια και αγάπη. Ακόμη και τα 5 ευρώ που μπορεί να έδωσε κάθε ελληνική οικογένεια έδωσαν πνοή ζωής στον Βαγγέλη. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να σώσουμε όλοι μαζί και άλλα παιδιά, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ»

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα