Μην χασετε

Νέα Σμύρνη: «Ο αντίχειρας του αριστερού χεριού φαίνεται σαν μόριο» λέει ο δικηγόρος του 22χρονου επιδειξία

«Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί».

 

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Μυταλούλης, τοποθετήθηκε σήμερα για πρώτη φορά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μεταφέροντας τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου.

 

Advertisements

«Μέχρι στιγμής, δεν εκφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες.

Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως τα γεννητικά όργανα.

Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί. Έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο» ανέφερε αρχικά στο T-live ο κ. Μυταλούλης.

 

Advertisements

«Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο.

Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» υποστήριξε στη συνέχεια.

 

τlife

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα