Μην χασετε

Νέα Σελήνη – Έκλειψη ηλίου στις 10 Ιουνίου 2021: Δες πως θα σε επηρεάσει σύμφωνα με το ζώδιο

Μια δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται στην 19ο 47’ των Διδύμων στις 1.52 μμ ώρα Ελλάδος επηρεάζοντας Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν μοίρες από 17-23. Μια νέα Σελήνη μπορεί να σημάνει την έναρξη σημαντικών γεγονότων. Είναι ορατή στον Βορειοανατολικό Καναδά, την Γροιλανδία, τον Αρκτικό Ωκεανό ενώ ως μερική έκλειψη θα την δουν στην Βόρεια και Ανατολική Αμερική, την Βόρεια Ασία και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Advertisements

 

Η έκλειψη δεν είναι ορατή στη χώρα μας. Επηρεάζονται όλες οι μορφές επικοινωνίας, μέσα μαζικής μεταφοράς, Τύπος, τηλέφωνα, social media, τηλεόραση, η παιδεία, το εμπόριο. Ο κυβερνήτης των Διδύμων, ο Ερμής κυβερνά τους εκδότες, το εμπόριο, τον πνευματικό κόσμο. Έχει να κάνει με την εκπαίδευση, τους μαθητές, τους δασκάλους, τους συγγραφείς, τους ταξιδιώτες, τις διαπραγματεύσεις, τη διαφήμιση, τα ΜΜΜ, τις συζητήσεις.

Ανήκει στον κύκλο Saros 147, τέτοιες εκλείψεις επαναλαμβάνονται κάθε 18 χρόνια. Παρόμοιες είχαμε το 1931, 1949, 1967, 1985. Θα έχει διάρκεια 3 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, δηλαδή 3 χρόνια και 7 μήνες.

 

Κάνει σύνοδο με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του αλλά σε ανάδρομη πορεία και τετραγωνίζει με τον Ποσειδώνα. Καλό θα ήταν να φιλτράρουμε τις ειδήσεις και να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που παίρνουμε καθώς επηρεάζεται ο λόγος, γραπτός και προφορικός. Πολλές αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια με τις εκλείψεις, μεγάλες και ποικίλες είναι οι αλλαγές στη ζωή μας. Πολλά πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν για να πάρουν την τελική μορφή τους στο μέλλον. Μην ξεχνάμε πως στα ταξίδια και τις μετακινήσεις ήρθαν τα πάνω κάτω τους τελευταίους μήνες, προβλήματα υπήρξαν και στην εκπαίδευση.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σύγχυση και θα πρέπει να ελέγχουμε τα στοιχεία πριν πράξουμε και ειδικότερα με τον Ερμή να είναι ανάδρομος, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές είναι σίγουρες. Το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να φέρει αποκαλύψεις, κάποια ψέματα θα βγουν στην επιφάνεια. Γενικώς μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις μας απογοητεύσεις, αστάθεια, εξιδανικεύσεις, απώλειες, σκάνδαλα, παρεξηγήσεις, σύγχυση, ανασφάλεια. Μπορεί να νιώθουμε μια αδυναμία, προσοχή σε αλλεργίες. Θέματα με το υγρό στοιχείο μπορεί να μας απασχολήσουν. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού φέρνει ξαφνικές αναταράξεις στη ζωή μας σε οτιδήποτε πιστεύαμε πως είναι σταθερό.

Γίνεται μάχη ανάμεσα σε αυτό που κάνουμε και σε αυτό που επιθυμούμε. Το νευρικό μας σύστημα θα δοκιμαστεί αυτό το διάστημα και θα πρέπει να προσπαθούμε να χαλαρώνουμε αποφεύγοντας τις εντάσεις. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε αντικειμενικά τις καταστάσεις και να τις εκτιμήσουμε όπως πρέπει. Πολλές σχέσεις θα τιναχτούν αυτό το διάστημα στον αέρα. Από την άλλη, το εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει εύνοια στον eρωτικό τομέα, έναν κεραυνοβόλο eρωτα ίσως.

 

Advertisements

Πώς θα επηρεάσει όμως η Ηλιακή έκλειψη/Νέα Σελήνη όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε μετακινήσεις και επικοινωνία καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στη δουλειά ή με φίλους. Μακριά από κουτσομπολιά για να μην χαλάσεις την εικόνα σου. Πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι, πρόσεχε τον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο. Μην πιστεύεις πληροφορίες που δεν έχεις διασταυρώσει. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί παγίδες και κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, θα πρέπει να ελέγχεις τα λόγια και τις απόψεις που εκθέτεις. Επεξεργάσου σωστά τα δεδομένα βάζοντας μπροστά την λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεχε αυτό το διάστημα τα οικονομικά σου. Μπορεί να νιώσεις παγιδευμένη σε οικονομικές καταστάσεις που δεν μπορείς να διαχειριστείς ψύχραιμα ή μπορεί να νιώσεις εξαπάτηση από οικεία πρόσωπα. Κάποιες πληρωμές καθυστερούν. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη και σαφής σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, μπορεί να επιστρέψουν κάποια από το παρελθόν. Εμπιστεύσου πρόσωπα που γνωρίζεις καλά. Θέλεις αυτό το διάστημα να εκφράσεις τις ανάγκες σου και το ίδιο ζητάς και από το ταίρι σου. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου και θα πρέπει να τις διαχειριστείς. Θέλεις να πάρεις αποφάσεις στη συναισθηματική σου ζωή και έχει σημασία πως θα εκφραστείς. Συζήτα άμεσα χωρίς υπεκφυγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα σκέφτεσαι τι θα ήθελες να έχεις στη ζωή σου. Μείνε μακριά από αρνητικές καταστάσεις και ανάλυσε τον εσωτερικό σου κόσμο. Φοβίες και κυκλοθυμικές συμπεριφορές είναι πιθανές. Απομακρύνσου από τοξικές καταστάσεις. Η έκλειψη στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή κορυφώνει το επικοινωνιακό χάος, δύσκολα συνεννοείσαι με τους άλλους ή μπορεί εσύ να μην είσαι σαφής στους άλλους. Οι αναποδιές κυριαρχούν, οι ειδήσεις μπορεί να είναι αναξιόπιστες, οι εξαπατήσεις είναι πιθανές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, μια κυκλοθυμία είναι πιθανή. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου, να εμπιστεύεσαι την διαίσθησή σου και τα όνειρά σου. Η επικοινωνία λειτουργεί μετ’εμποδίων και μπορεί να επαγγελματικές προτάσεις. Προσοχή σε φίλους που μπορεί να σε μπερδέψουν, να σε εξαπατήσουν, να σου δώσουν λανθασμένες συμβουλές. Πρόσεχε τι λες, σε ποιους το λες, μην βασίζεσαι σε υποσχέσεις. βγουν στην επιφάνεια μυστικές σκέψεις και προθέσεις που έπρεπε να μείνουν κρυφές. Ψάξε στο βάθος του εσωτερικού σου κόσμου για να λύσεις συμπλέγματα. Σκέψου αντικειμενικά και πάρε τις σωστές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα θα συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν. Μπορεί να είναι eρωτικές επιστροφές που ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία ή μπορεί να είναι Κάποιες συνειδητοποιήσεις θα σε οδηγήσουν σε επαναπροσδιορισμούς, θα χρειαστεί να αξιολογήσεις εκ νέου κάποια πρόσωπα και μπορεί να αλλάξεις πλάνα. Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη, δες τα πράγματα ρεαλιστικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις κάποια επαγγελματικά σχέδια στο μυαλό σου, άφησέ τα για αργότερα που οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοικές. Μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω στην καριέρα σου. Αν σου έχουν υποσχεθεί μια προαγωγή, μπορεί να καθυστερήσει ή να ματαιωθεί και να απογοητευτείς. Διαχειρίσου τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Μεγάλη προσοχή και σε προσωπικές σχέσεις. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Ανάλυσε καλύτερα τις καταστάσεις, δες τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Advertisements

 

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Υπάρχουν εντάσεις και εκφράζεσαι απότομα, οι ισορροπίες χάνονται, είσαι κυκλοθυμική και έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Να θυμάσαι πως στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Χαλιναγώγησε τον εαυτό σου. Προσπάθησε να είσαι σαφής και προσεκτική στο λόγο και στις διαθέσεις σου. Μην βάζεις μεγάλους στόχους αν δεν είσαι σίγουρη πως θα τους πετύχεις. Το τοπίο είναι θολό και είναι σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις. Απόφυγε τις ρήξεις και βάλε σε μια τάξη τα συναισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βάλε τα όριά σου ακόμα και σε ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι. Ασχολήσου με την ψυχική σου κατάσταση, με τους φόβους και τα απωθημένα σου. Δες τις ανάγκες σου και πέρνα χρόνο με ανθρώπους με τους οποίους αισθάνεσαι καλά. Βιώνεις έντονα συναισθήματα και μια εσωτερική αναστάτωση. Απόφυγε τις εντάσεις και βάλε μπροστά τη λογική. Δώσε τέλος σε ψυχαναγκαστικές ενέργειες και επιλογές. Μην περιμένεις εξελίξεις τώρα σε οικονομικά θέματα. Βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα με δάνεια, εφορίες, τράπεζες, δοσοληψίες με τρίτους και ότι σχετικό σε ταλαιπωρεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη αυτή στο απέναντι ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μέσα από την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, θα ανακαλύψεις περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου. Μια σχέση ή μια συνεργασία θα περάσουν μια κρίση διαρκείας. Μπορεί να πιστεύεις πως πάντα υπεύθυνος είναι ο άλλος. Κάνεις επαναξιολογήσεις σε συμπεριφορές. Μίλα ανοιχτά για οτιδήποτε σε απασχολεί, βγάλε στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου. Απομακρύνσου από πρόσωπα που δεν σε καλύπτουν συναισθηματικά ή δεν σε βοηθάνε να εξελιχτείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να αποφασίσεις αυτό το διάστημα να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου λόγω αιφνίδιων καταστάσεων που σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μείνε ψύχραιμη γιατί υπάρχουν ανατροπές στη ζωή σου. Το τοπίο είναι χαοτικό. Κάνεις ξεκαθαρίσματα και παίρνεις αποφάσεις για το τι πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου και τι πρέπει να αφήσεις στην άκρη. Ασχολήσου με την υγεία σου, κάνε καλύτερη διατροφή και άσκηση. Αν πρέπει να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα υγείας, διασταύρωσε τις απόψεις των ειδικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να έχεις eρωτικές επιστροφές από το παρελθόν και να έχεις διλήμματα. Δες προσεκτικά αν αυτό το άτομο αξίζει την προσοχή και την αγάπη σου. Νιώθεις πως θέλεις να ζήσεις πρωτόγνωρες καταστάσεις. Επίσης μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι συνεργάτες από τα παλιά και να έχεις προτάσεις που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Προσοχή καθώς υπάρχουν παρεξηγήσεις και εμπόδια σε δημιουργικά σχέδια. Η επικοινωνία δεν είναι καλή, υπάρχει χάσμα ιδεών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη αυτή επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Προσοχή καθώς οι προθέσεις των άλλων δεν είναι ξεκάθαρες. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με ζημιές σπιτιού και άρα έξοδα. Οικεία πρόσωπα μπορεί να αναπτύξουν επιθετικές συμπεριφορές απέναντί σου. Μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για μια μετακόμιση, για ακίνητη περιουσία, για οικογενειακές σχέσεις. Προσοχή σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Η επικοινωνία είναι θολή και προβληματική. Βάλε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα