Μην χασετε

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία και το μήνυμα μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχώρησε χθες βράδυ από το Survivor και ένας από τους πιο συμπαθείς παίκτες αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι.

Πριν λίγη ώρα, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέβασε και την πρώτη του φωτογραφία στα social media. Μέσα από το λογαριασμό του στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα, ανεβάζοντας φωτογραφία από παραλία του Άγιου Δομίνικου.

«Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνετε, είμαι πραγματικά ευγνώμων και υπόχρεος για όλα τα μηνύματα, τα σχόλιά σας και την παρουσία σας με όποιο τρόπο δίπλα μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι κατάλαβα πως το μεγαλύτερο μάθημα, η πιο σημαντική εμπειρία και το ποιο έντονο συναίσθημα μου δόθηκε τώρα απ όλους εσάς και αυτό εν τέλει είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε ποτέ μέσα απ το Survivor. Σε λίγο μετά από σχεδόν πέντε μήνες και πάλι Ελλάδα!», έγραψε στο λογαριασμό του.

Δείτε την ανάρτηση του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Advertisements

Σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ για την υποστηριξη και την αγαπη που μου δειξατε και μου δειχνετε, ειμαι πραγματικα ευγνωμων και υποχρεος για ολα τα μηνυματα, τα σχολια σας και την παρουσια σας με οποιο τροπο διπλα μου. Βγαινοντας απ το παιχνιδι καταλαβα πως το μεγαλυτερο μαθημα, η ποιο σημαντικη εμπειρια και το ποιο εντονο συναισθημα μου δοθηκε τωρα απ ολους εσας και αυτο εν τελει ειναι το μεγαλυτερο επαθλο που δωθηκε ποτε μεσα απ το Survivor. Σε λιγο μετα απο σχεδον πεντε μηνες και παλι Ελλαδα! #survivor #survivor2018 #survivorgreece #carribean #santodomingo #nasospapargyropoulos #nasos #survivorgr #reality #sea #happy #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα