Μην χασετε

Νάιλα: «Φωτογραφήθηκα για το playboy και πήρα χρήματα – Οι άλλες το κάνουν τζάμπα στο Instagram για followers»

“Στο πρώτο GNTM καμία κοπέλα δεν είχε κάνει πλαστικές, είχαμε φυσική ομορφιά!”

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχη της στο πρώτο κύκλο του Next Top Model του Ant1. Η Νάιλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day, μίλησε για τη περίοδο που ζει λίγο πριν γίνει μανούλα, αλλά και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει.

«Στο πρώτο GNTM καμία κοπέλα δεν είχε κάνει πλαστικές, είχαμε φυσική ομορφιά! Φωτογραφήθηκα για το playboy και πήρα χρήματα. Οι άλλες το κάνουν τζάμπα στο Instagram για followers. Στο φετινό GNTM έβγαλαν όλες δόντια και νυχιά! Η Βίκυ Καγια άλλαξε πολύ, στο πρώτο GNTM ήταν πολύ πιο αυστηρή! Είμαι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω βάλει 9 κιλά. Οι γονείς μου και τα πεθερικά μου, γνωρίστηκαν στον υπέρηχο του μωρού!

Γνωριζόμουν με τον σύντροφο μου, 15 χρόνια και γίναμε ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο. Θα κάνω πολιτικό γάμο, για να μην ζει το παιδί μου στη Ελλάδα με αδεία παραμονής αλλοδαπού. Γεννήθηκα στο Λίβανο. Ο πατέρας μου από το Καμερούν, η μαμά μου από τον Άγιο Μαυρίκιο. Ήρθα στην Ελλάδα ενός έτους. Στο σχολειό επειδή τα μαλλιά μου ήταν σγουρά, τα έλεγαν σκ…», είπε μεταξύ άλλων η Νάιλα.

Advertisements

Δείτε όσα δήλωσε η Νάιλα…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα