Μην χασετε

ΜasterChef: Πέρσι τα είχε φέρει… όλα έτοιμα, φέτος έπαιξε τίμια

Ένας παλιός γνώριμος βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef, καταφέρνοντας να πάρει «εκδίκηση» για τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό του.

 

Μπορεί στο περσινό MasterChef ο διαγωνιζόμενος Δημήτρης Βαρβαρέσσος να είχε παραβεί τους κανονισμούς της παραγωγής και να πήρε από νωρίς τον δρόμο της επιστροφής, όμως όπως φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο έμαθε καλά το μάθημά του και φέτος επέστρεψε στον διαγωνισμό για να πάρει την «ρεβάνς».

 

Advertisements

Ο «διωγμός» του Δημήτρη από τον περσινό διαγωνισμό είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς μερικές έτοιμες παρασκευές τού είχαν κοστίσει την συνέχεια στο MasterChef, χωρίς καν να του δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει στους κριτές το πιάτο που είχε ετοιμάσει.

Φέτος, όμως, ο διαγωνιζόμενος επέστρεψε δριμύτερος κι αποφασισμένος να μην επαναλάβει τα λάθη της προηγούμενης συμμετοχής του, καταφέρνοντας να πείσει τους κριτές για το γεγονός ότι αξίζει να συνεχίσει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μάλιστα, υπενθύμισε στους σεφ την περσινή του τραυματική εμπειρία με τον πρόωρο αποκλεισμό του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «έπαιξε άτιμα», όμως το πιάτο που ετοίμασε αυτή τη φορά, «κέρδισε» τους κριτές, οι οποίοι με τρία «ΝΑΙ» τον έστειλαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα