Μην χασετε

Μύρωνας Στρατής: Εξομολογείται πρώτη φορά πώς βίωσε τον χωρισμό από τη Μαίρη Συνατσάκη

Ο Μύρωνας Στρατής ήταν μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη περίπου τέσσερα χρόνια. Τόσο όταν ήταν ζευγάρι αλλά όσο κι όταν πήραν την απόφαση να χωρίσουν και οι δύο ως αναγνωρίσιμα πρόσωπα απαντούσαν συνεχώς στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Advertisements

«Η υπερέκθεση δεν είναι κάτι που απολαμβάνω. Ο κόσμος ασχολήθηκε πολύ ειδικά με το χωρισμό. Είχα σοκαριστεί με το μέγεθος που πήρε. Ένας χωρισμός δεν είναι κάτι για το οποίο είσαι υπερήφανος, αλλά κάτι στενάχωρο και αμήχανο. Όταν λοιπόν σου το θυμίζουν όλοι, μέχρι και ο κηπουρός της πολυκατοικίας, δεν είναι καθόλου ωραίο. Βέβαια είναι σημαντικό μετά από κάθε σχέση να είσαι μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αν κάτι δεν πήγε καλά εδώ, στην επόμενη να πάει καλύτερα. Από τότε έχω προστατεύσει πολύ την προσωπική μου ζωή. Έχουν συμβεί πράγματα στη ζωή μου, αλλά προσέχω πολύ περισσότερο, γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που έγινε με κούρασε και με φόρτισε. Είναι κάτι που τώρα φοβάμαι» είπε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο People.

Ωστόσο, στις δηλώσεις του μετά το χωρισμό φαινόταν αρκετά ψύχραιμος. Ήταν άμυνα; «Από τη στιγμή που μια σχέση έχει φωτογραφηθεί, έχεις μιλήσει για αυτή και τη γνωρίζουν όλοι, δεν μπορείς στο χωρισμό να ζητήσεις να μη σε ενοχλούν. Το παίρνω όσο πιο κουλ γίνεται, γιατί έτσι ήμασταν και όταν το δημοσιοποιήσαμε. Παρόλο που μπορεί να μου στοίχισε και να στενοχωριόμουν, δεν θα μπορούσα να γίνω αγενής».

Το Πάσχα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, τις ημέρες που εκεί ήταν τυχαία και η Μαίρη Συνατσάκη. Αλήθεια ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα; «Δεν κρατάω φιλικές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου. Θα την αγαπάω για πάντα, για αυτά που έχουμε περάσει και για αυτό που είναι, αλλά δεν θα βγούμε για μπίρες. Αν βρεθούμε κάπου, είμαστε ΟΚ. Στη Νέα Υόρκη απλά έτυχε και συναντηθήκαμε» σχολίασε.

govastileto.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα