Μην χασετε

Μόνη μαμά με 2 παιδιά, παίρνει τη ζωή στα χέρια της και φτιάχνει μόνη το σπίτι των παιδιών της

Γάμος, πολλές φορές δεν έχει την κατάληξη που φανταζόμασταν όταν τον κάναμε. Κάποιες φορές διαλύεται. Μια δύσκολη κατάσταση που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν υπάρχουν παιδιά.

 

Μικρά παιδιά που πρέπει να μεγαλώσουν με έναν μισθό αντί για δύο. Συνήθως η μητέρα είναι αυτή που αναλαμβάνει το μεγάλωμα τους. Αυτό ακριβώς συνέβη στην 27χρονη μαμά από την Αυστραλία, Charlotte Sapwell αφού ο γάμος της κατέρρευσε.

 

Advertisements

Ο γάμος τελείωσε, η μητέρα έμεινε με τα δυο της παιδιά και χωρίς σπίτι. Οι τιμές για την αγορά σπιτιού ήταν απαγορευτικές. Δεν έμεινε όμως έτσι. Πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

 

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο μικρό σπίτι στο οικόπεδο του πατέρα της – που πλέον δύο νεαρά αγόρια μπορούν να αποκαλούν δικό τους σπίτι.

Advertisements

 

Οι επιλογές που είχε μετά το διαζύγιο δεν ήταν βιώσιμες για την νεαρή μητέρα.

 

Advertisements

Δεν πήρε δάνειο για να αγοράσει ένα σπίτι, αποφάσισε να φτιάξει το δικό της, με διαστάσεις 3×6 στην αυλή του πατέρα της.

 

“Το έκανα από ανάγκη, γιατί έπρεπε να βρω μία στέγη για τα παιδιά μου. Επειδή ο παππούς μου είναι πολύ καλός τεχνίτης και επειδή δεν είχα άλλη επιλογή, ήμουν έτοιμη να μάθω – αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας”, δήλωσε.

 

Με τη βοήθεια του παππού της, η Charlotte κατάφερε να φτιάξει το δικό της σπίτι μέσα σε 5 μόλις μήνες. Λέει πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να χτίσει το σπίτι στο οποίο θα έμενε.

 

Το συνολικό κόστος για το σπίτι ήταν 13,000 δολάρια και το καλύτερο είναι πως δεν χρωστάει σε καμία τράπεζα χρήματα και μπορεί να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, που είναι 2 και 6 ετών.

 

Ο γάμος μπορεί να χάλασε αλλά ένα νέο σπίτι φτιάχτηκε

Τα αγόρια έχουν λατρέψει το σπίτι τους.

 

“Μας αρέσει πολύ το να ζούμε σε ένα τόσο μικρό σπίτι. Ο σκοπός μου τώρα είναι να μαζέψω χρήματα για να αγοράσω ένα οικόπεδο και να χτίσω άλλο ένα μικρό σπίτι εκεί αφού ξεπληρώσω τον παππού μου”.

 

Ο γάμος μπορεί να διαλύθηκε αλλά με τον τρόπο σκέψης που διέθετε πήρε τον έλεγχο της ζωής της στα χέρια της και απέκτησε αυτοπεποίθηση.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα