Μην χασετε

Μωβ μανικιούρ: 9 εντυπωσιακές ιδέες για να βάψεις τα νύχια σου με το νέο trend της εποχής

Ίσως το μωβ χρώμα στα νύχια να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν θες να διαλέξεις βερνίκι για το μανικιούρ σου. Πιθανόν να έχεις συνηθίσει τόσο πολύ τις κλασικές, σκούρες αποχρώσεις για τον Χειμώνα, όπως το μαύρο, το μπορντό, το μπλε ή το γκρι, που δεν σου περνάει καν απ᾽το μυαλό να δοκιμάσεις κάτι άλλο.

Advertisements

Αν σου λέγαμε όμως ότι το μωβ χρώμα στα νύχια τείνει να γίνει το νέο nude, τι θα μας έλεγες; Με ένα γρήγορο scroll down στο Instagram θα διαπιστώσεις κι εσύ ότι το μωβ και όλοι οι τόνοι του έχουν γίνει μεγάλο trend και φοριούνται με πολλές παραλλαγές στα νύχια.

Σκέψου όλες αυτές τις αποχρώσεις που βγαίνουν από το μωβ, όπως το υπέροχο λιλά ή το βιολετί. Μπορείς να κάνεις άπειρα σχέδια με διαφορετικούς χρωματισμούς, ή ακόμα και να συδυάσεις συγγενείς αποχρώσεις του μωβ μεταξύ τους.

Το λιλά, ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα το 2020, δείχνει άψογο ακόμα και τον Χειμώνα – δεν χρειάζεται να είσαι μαυρισμένη για να το φορέσεις.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε 8+1 φωτογραφίες με μωβ χρώμα στα νύχια, ώστε να σου αποδείξουμε γιατί δεν θα θες να το αποχωριστείς φέτος:

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα