Μην χασετε

Μπορείς να καθαρίσεις το τζιν σου χωρίς να το πλύνεις; Μπορείς!

Μπορείς να καθαρίσεις το τζιν σου χωρίς να το πλύνεις; Ναι, μπορείς και θα σε σώσει επειδή το αγαπημένο σου τζιν θα ζήσει περισσότερα χρόνια καθώς δεν θα ξεθωριάσει ούτε θα φθαρεί από τις πολλές πλύσεις.

Advertisements

Μπορείς να βάλεις όλα σου τα ρούχα στο πλυντήριο όπως και κάνεις αλλά με το τζιν, μπορείς να το καθαρίσεις χωρίς να το πλύνεις.

Πώς μπορείς να καθαρίσεις το τζιν σου χωρίς να το πλύνεις;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις το τζιν σου σε μια μεγάλη σακούλα ziploc και να το βάλεις στην κατάψυξη για 24 ώρες! Ναι, στην κατάψυξη καλά διάβασες.

Πρώτα, όμως, πρέπει να το σφραγίσεις καλά, διαφορετικά το τζιν σου θα πάρει ένα άρωμα κοτόπουλου ή μπριζόλας που έχεις στην κατάψυξη.
Αφού, λοιπόν, βεβαιώθηκες ότι έχεις κλείσει καλά τη σακούλα με το τζιν, το αφήνεις για 24 ώρες στην κατάψυξη. Με αυτόν τον τρόπο θα φύγουν όλες οι οσμές, το τζιν σου θα μυρίζει καινούργιο, χωρίς να ξεθωριάσει ή να φθαρεί. Καθώς το τζιν μετά από τις πολλές πλύσεις καταστρέφεται η ελαστικότητά του και ξεθωριάζει αυτό το trick θα σε σώσει.

Έχεις ακούσει πολλές φορές, ότι η θερμοκρασία της κατάψυξης μπορεί πραγματικά να σκοτώσει όλα τα βακτήρια και οι οσμές να επανέλθουν μόλις το τζιν σου έρθει στην φυσιολογική του θερμοκρασία. Κι όμως λειτουργεί!

Βέβαια, η κατάψυξη δεν μπορεί να κάνει θαύματα και να απομακρύνει έναν λεκέ που μπορεί να έχει το τζιν παντελόνι σου. Σε αυτήν τη περίπτωση, μπορείς να το πλύνεις λίγο τοπικά και μετά να το βάλεις στην κατάψυξη για να εξαφανιστούν τα μικρόβια και οι δυσάρεστες μυρωδιές!

Φυσικά, αυτό το κόλπο δεν λειτουργεί μόνο για το τζιν παντελόνι σου αλλά για οτιδήποτε έχεις σε denim. Φούστες ή denim jackets…στην κατάψυξη και αυτά!

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα