Μην χασετε

Μπεζ: Το πιο δημοφιλές χρώμα της άνοιξης – Διαχρονικό και αριστοκρατικό, πηγαίνει σε όλες

Εάν εξετάσετε προσεκτικά μερικές από τις σημαντικότερες χρωματικές τάσεις των τελευταίων σεζόν, από το έντονο κόκκινο στο κίτρινο και το lime green όλες έχουν κάτι κοινό.

Advertisements

 

Μία απροκάλυπτη «look-at-me» διάθεση. Τα πιο hot χρώματα επί σειρά ετών είναι και έντονα, φωτεινά χαρούμενα. To νέο trend ωστόσο κάνει την έκπληξη και διαφοροποιείται.

 

Ουδέτερο, διαχρονικό, αριστοκρατικό και elegant είναι μόνο μερικές πρόχειρες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό και θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την κομψότητα του μπεζ.

Η απόδειξη της επικείμενης επιτυχίας του μπεζ μπορεί να εντοπιστεί στις τελευταίες συλλογές των Tibi, Dior, Kenzo, Marni, Stella McCartney, καθώς και τα brand που έχουν αποθεώσει στο παρελθόν τους ουδέτερους τόνους, όπως οι Burberry και Max Mara.

Οι ειδικοί στο χρώμα εγγυώνται ότι οι αποχρώσεις και οι τόνοι που θα πρωταγωνιστήσουν κυμαίνονται από το ανοιχτό χρώμα του βουτύρου στο γλυκό καφέ.

Δείτε πώς το φορούν τα κορίτσια της μόδας και φορέστε το κι εσείς.

 

Advertisements

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@camilacoelho and @songofstyle at @parisfashionweek // #streetstyle #fashionweek #chanel #pfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Ilmast (@angelineilmast) στις

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Nuevas botas @zadigetvoltaire vía @larocavillage ? Pásate por mis stories y te cuento como conseguir un 20% de descuento adicional durante la #PrivateSale de #LaRocaVillage ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARTA LOZANO (@martalozanop) στις

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα