Μην χασετε

Μπαλατσινού σε Σκορδά: «Μπράβο σου που έχεις προστατεύσει την προσωπική σου ζωή τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια…»

“Επειδή είναι ακατόρθωτο μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα, υπάρχει και αυτός ο δρόμος”.

Advertisements

Ανοίγοντας το κεφάλαιο προσωπική ζωή, η Τζένη Μπαλατσινού εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά: «Βασικά, χρειάζεται να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και από τη στιγμή που είσαι είσαι καθαρός σε κάποια πράγματα και ξέρεις τι θέλεις, δεν μπορεί κάτι να σε κουνήσει. Η επιλογή σου θα είναι καθρέφτης σε αυτό που θέλεις. Πάντα ξέρω τι θέλω και πάντα το επικοινωνώ. Είναι θέμα επικοινωνίας: εγώ έχω πει αυτό, εσύ θέλεις αυτό, αύριο μπορεί να θέλεις κάτι άλλο, αν είσαι σταθερός θα δούμε. Γενικά, οι σχέσεις των ανθρώπων αλλοιώνονται και χαλάνε γιατί υπάρχει φόβος και πολύ μεγάλος εγωισμός. Οι άνθρωποι φοβούνται να επικοινωνήσουν, να πουν τα συναισθήματά τους, να επιδιώξουν κάτι που θέλουν και είναι κρίμα γιατί χάνεις χρόνο, γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά».

Στη συνέχεια, η Τζένη Μπαλατσινού είπε απευθυνόμενη στη Φαίη Σκορδά: «Μπράβο σου που έχεις προστατεύσει την προσωπική σου ζωή τόσο πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά κάποια στιγμή υπάρχουν πράγματα που θες να σηκώσεις το τηλέφωνο και να πεις έλεος! Σου εύχομαι να τα καταφέρεις και αν τα καταφέρεις να με πάρεις τηλέφωνο και να μου πεις πώς γίνεται».

Η αυθόρμητη απάντηση της Φαίης ήταν: «Επειδή είναι ακατόρθωτο μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα, υπάρχει και αυτός ο δρόμος».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα