Μην χασετε

Μπέττυ Μαγγίρα: Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερwμένη και ωραία γυναίκα

H Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

Advertisements

«Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. Λες πως δεν έχεις χρόνο για σένα. καθόλου. Η γυναίκα είναι πολυπράγμων ον και είναι πιο δύσκολο να την κατανοήσουν οι άνδρες» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και πρόσθεσε:

«Αφού γίνεις μάνα, πρέπει να είσαι και σύζυγος και ερwμένη και ωραία γυναίκα. Είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις και εκεί είναι όλο το μυστικό. Να βρεις μια ισορροπία σε όλα αυτά» συμπλήρωσε, η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ο γάμος δεν αλλάζει κάτι από τη στιγμή που συμβιώνεις με έναν άνθρωπο. Στην αρχή, σε ένα ζευγάρι υπάρχει ενθουσιασμός. Όταν έρχονται, όμως, τα παιδιά αλλάζει τελείως η σχέση. Οι σχέσεις δεν θέλουν ανανέωση αλλά συντήρηση. Ειδικά μετά τα παιδιά, το ζευγάρι πρέπει να μένει μόνο του» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ο Δημήτρης δεν παραπονέθηκε ποτέ που λείπω πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ήταν πάντα δίπλα μου, δεν γκρίνιαξε ποτέ» είπε στην συνέχεια η ηθοποιός και συμπλήρωσε πως: «Παλιότερα ήμουν ζηλιάρα αλλά το ξεπέρασα γιατί και ο Δημήτρης δεν μου δίνει δικαιώματα».

«Στα social media μου στέλνουν διάφορες φωτογραφίες. Ακόμα και με τα επίμαχα σημεία. Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ; Εντάξει, είναι αστείο…» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα