Μην χασετε

Μπέσσυ Αργυράκη: «Μου έστειλαν φωτογραφίες με το σπίτι μου καμένο»

Την ώρα που το πύρινο ποτάμι στην δυτική Αττική εξακολουθεί για τρίτη μέρα να κατασπαράζει στρέμματα δάσους και ανθρώπινες περιουσίες, οι πυροσβεστικές αρχές δίνουν τιτάνια μάχη να σταματήσουν τον εφιάλτη, που εξαιτίας των ανέμων συνεχίζει την καταστροφική του πορεία.

Advertisements

 

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τον ακριβή αριθμό των σπιτιών που παραδόθηκαν στις φλόγες από τους οικισμούς, όπου πέρασε η φωτιά από Σχίνο μέχρι Αλεποχώρι, ωστόσο πολλοί είναι οι μόνιμοι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών που με πόνο ψυχής επισκέπτονται τις περιοχές προκειμένου να δουν από κοντά τις πληγές που άφησε πίσω της η φωτιά.

Ανάμεσα σε αυτούς και η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη που μαζί με τον σύζυγο της γνωστό γυναικολόγο, όπου έχει οικογενειακές ρίζες από την περιοχή των Μεγάρων, διατηρούσαν το δικό τους σπίτι στην περιοχή Άνω Πευκενέας. Όπως εξήγησε η ίδια στο protothema.gr το μόνο που την ενδιαφέρει μετά την εξέλιξη αυτή είναι μόνο να βρεθούν σώα τα δυο της σκυλάκια.

 

Αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Το σπίτι μας είναι στην περιοχή Άνω Πευκενέας και όπως έχω πληροφορηθεί αλλά και από τις φωτογραφίες που μας έστειλαν νωρίς το πρωί οι συγγενείς μας που μένουν εκεί ένα μεγάλο μέρος του έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Δυστυχώς τόσα σπίτια τόσες περιουσίες ανθρώπων έγιναν στάχτη. Δεν έχω λόγια πραγματικά να περιγράψω την θλίψη μου. Ο τόπος αυτός, ο ευλογημένος, δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιος. Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στα διόδια κατευθύνομαι προς τα εκεί και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να βρεθούν τα δυο μου σκυλάκια και να είναι καλά. Το πρωί μου είπαν ότι τα είδαν τώρα μου λένε πως δεν τα βρίσκουν. Δεν έχει νερό, δεν έχει ρεύμα, είναι άμαθα, φαίνεται θα έχουν τρομάξει και θα έχουν φύγει, δεν θέλω να πιστέψω κάτι άλλο».

 

protothema.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα