Μην χασετε

Μπέλλα Κυδωνάκη: «Aπό το καλoκαίρι και μετά θα έχoυμε ξεμπερδέψει με τον κoρoνoϊό»

“Υπήρξαν πολύ σοβαρές πανδημίες που μάστιζαν την ανθρωπότητα σε δύσκολες αστρολογικές περιόδους” αποκαλύπτει η Μπέλλα Κυδωνάκη.

Advertisements

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μπέλλα Κυδωνάκη στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη. Μέσα σε όλα, η γνωστή αστρολόγος αναφέρθηκε στην πανδημία του κορονοϊού και το επερχόμενο τέλος αυτής.

Φαντάζομαι πως όλοι σας ρωτούν τι βλέπετε για τον κορονοϊό. Πότε θα ξεμπερδέψουμε από την πανδημία;

Εμείς οι αστρολόγοι έχουμε πάρει έναν λάθος ρόλο. Το θέμα δεν είναι να βρούμε τι θα γίνει με τον κορονοϊό, αλλά πώς θα διαχειριστούμε το πρόβλημα της πανδημίας. Είναι ορισμένα πράγματα που πλανητικά φαίνονται μεν, αλλά είναι μπλεγμένα και με άλλα.

Δείχνουν όμως μια τάση…

Η τάση λοιπόν των πλανητών υποδεικνύει πως από το καλοκαίρι και μετά θα έχουμε ξεμπερδέψει με όλο αυτό. Σιγά-σιγά βέβαια θα ηρεμήσουμε από τον Μάρτη και σταδιακά θα απελευθερωθούμε.

Μεταξύ μας έχουμε φτάσει να ευχόμαστε «καλή λευτεριά»…

Εδώ λοιπόν έγκειται αυτό που προείπα για τον ρόλο της αστρολογίας. Κάθε τι που μας συμβαίνει είναι μια κατάσταση πνευματική. Δηλαδή, όλα όσα αντιμετωπίζουμε τώρα, ο πλανήτης τα είχε ξανά ζήσει και πριν εκατό και διακόσια χρόνια. Υπήρξαν πολύ σοβαρές πανδημίες που μάστιζαν την ανθρωπότητα σε δύσκολες αστρολογικές περιόδους. Αυτά τα γεγονότα έρχονται για να μας υπενθυμίσουν πόσο σημαντικά είναι τα κεκτημένα μας…

Ένα μάθημα δηλαδή…

Advertisements

Φυσικά, όλα αυτά που θεωρούμε δεδομένα, όπως ο αέρας που αναπνέουμε, η ελευθερία μας, η ανθρώπινη επαφή, τα οποία δεν τα εκτιμούσαμε. Κάθε φορά που η ανθρωπότητα ξεφεύγει, γίνεται κάτι που μας ξυπνά και μας κάνει να ευγνωμονούμε και να βλέπουμε τα λάθη μας. Είναι ένα είδος κάθαρσης.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα