Μην χασετε

Μπάχαλο έγιναν στο Power of Love! Επίθεση Νίκου – Σωκράτη κατά της Στέλλας!

«Νομίζεις ότι είμαστε τα παιχνιδάκια σου» – «Είναι επαγγελματίας ηθοποιός».

Μπάχαλο επικράτησε στο Gala του Power of Love. Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης κατηγόρησε τη Στέλλα πως “έπαιζε” μαζί του, ενώ ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί την χαρακτήρισε ως “επαγγελματία ηθοποιό”.

«Η επιλογή του Πάνου και της Στέλλας είναι δεκτή. Η Στέλλα, η ζωή της είναι το παιχνίδι, τίποτα άλλο. Στο ίδιο έργο θεατές, απλά αλλάζουν τα πρόσωπα. Μας γνώρισες καλύτερα και έκανες πλάκα, ενώ τον Πάνο δεν τον ξέρεις ούτε μια εβδομάδα. Άρα δεν κάνεις πλάκα, ήμασταν εμείς τα παιχνιδάκια σου. Νομίζεις ότι είμαστε τα παιχνιδάκια σου», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

«Η Στέλλα είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Αυτό μου ήρθε, αυτό σου είπα. Ο κόσμος θα το δει έξω και θα κρίνει. Αυτό μόνο θα πω. Από τον ένα μήνα που έχω δει τη Στέλλα, έχω δει πώς έχει συμπεριφερθεί γενικά. Την έκανες την πλάκα, απλά εγώ με τον Νίκο δεν παίρνουμε από πλάκα. Αυτό δεν έχεις καταλάβει. Είμαστε δύο άτομα αυτή τη στιγμή που λέμε το ίδιο πράγμα», ήταν το σχόλιο του Σωκράτη.

Advertisements

Η Στέλλα Μιζεράκη τόνισε από την πλευρά της: «Εγώ έδωσα παραπάνω χρόνο να σας γνωρίσω. Δεν απορρίπτω έτσι εύκολα ανθρώπους. Δίνω χρόνο για να γνωριστώ. Και άμα ήθελα να παίξω με τα συναισθήματά σας, θα ερχόμουν σε εσάς να κάνω πλάκα.  Και όχι στον Παναγιώτη, που είναι κάτι άλλο. Που ξέρω ότι ο Παναγιώτης έχει συναισθήματα για την Άννα. Άμα ήθελα να παίξω μαζί σας, θα το έκανα».

Δείτε τι συνέβη στο Gala του Power of Love…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα