Μην χασετε

Μπάνιο πάντα καθαρό με ένα απλό πρόγραμμα… εργασίας!

Τα βήματα για να έχεις πάντα το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο

Advertisements

 

To μπάνιο είναι αναμφίβολα ένας από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού. Πόσες φορές εξάλου έχεις επισκεφθεί ένα ωραίο μαγαζί ή ένα εντυπωσιακό σπίτι και ανυπομονείς να επισκεφθείς το μπάνιο για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου;

Εκτός αυτού, λόγω του ότι αποτελεί τον απόλυτο χώρο της προσωπικής υγιεινής και, δυστυχώς, μπορεί εύκολα να γίνει εστία μικροβίων είναι πάρα πολύ σημαντικό να διατηρούμε το χώρο αυτό πάντοτε καθαρό.

Τι κάνουμε λοιπόν;

Καθημερινά
Καθάρισε το νεροχύτη σου

Αν δεν χρησιμοποιείς κάτι καθημερινά, είναι καλύτερο να το κρατήσεις μακριά από το νεροχύτη. Άφησε μπροστά-μπροστά την οδοντόβουρτα, την οδοντόκρεμα και το σαπούνι των χεριών και βάλε ό,τι προϊόν περιποίησης έχεις στα ράφια του μπάνιου.

Κάθε εβδομάδα
Κάνε βαθύ καθαρισμό

Χρησιμοποίησε ένα καθαριστικό σε μορφή συμπυκνώματος γενικής χρήσης που μπορείς προσθέσεις σε διάφορες αναλογίες ανάλογα με τις ανάγκες σου.

 

Πλύνε τις πετσέτες σου 
Εκτός του ότι οι πετσέτες είναι έδαφος αναπαραγωγής για τα βακτηρίδια, μια όχι και τόσο καθαρή πετσέτα μπορεί να επηρεάσει τη γενική εμφάνιση ενός μπάνιου.

Advertisements

Ποτέ μην ξεχνάς να….
Κρατάς μόνο τα απολύτως απαραίτητα

Σίγουρα, η προσωπική υγιεινή και η περιποίηση προσώπου και σώματος αποτελείται από διάφορες διαδικασίες που ίσως απαιτούν τα αντίστοιχα “εργαλεία”, αλλά το χάος μπορεί έυκολα να κάνει το μπάνιο σου να φαίνεται ακατάστατο και όχι και τόσο καθαρό. Άφησε εκτεθειμένα μόνο τα απολύτως απαραίτητα και αποθήκευσε όσα χρησιμοποιείς πιο περιστασιακά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα