Μην χασετε

«Μου λένε ότι o άντρας μου παραείναι ωραίoς για μένα επειδή είμαι παχoυλή»

Ο αληθινός έρωτας ούτε χρόνια κοιτά, ούτε και… κιλά. Όταν ένα ζευγάρι αγαπιέται και είναι ευτυχισμένο μαζί, η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει κανένα ρόλο. Δυστυχώς, όμως, στον κόσμο υπάρχει αρκετή κακία και όσοι αποφασίζουν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στο διαδίκτυο είναι εκτεθειμένοι σε ανεπιθύμητη και σκληρή κριτική.

Advertisements

 

Η Κέιτ και ο σύζυγός της Μάθιου άνοιξαν τον λογαριασμό τους στο Τik Tok πέρυσι και άρχισαν να μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητάς τους ως νεόνυμφοι με τους ακολούθους τους. Τα σχόλια ήταν πολλά – κάποια όμως ήταν αρκετά κακεντρεχή και αφορούσαν το βάρος της κοπέλας.

Όπως η ίδια εξήγησε σ’ ένα βίντεο της, το οποίο έγινε viral, όχι μόνο δέχτηκε επίθεση για το βάρος της, αλλά κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν τη σχέση της.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο άντρας σου αυτός. Παραείναι όμορφος για να είναι μαζί σου». Φαρμακερά σχόλια όπως αυτό έκαναν την Κέιτ να απαντήσει «Εμ, με βρίσκει όμορφη. Είμαι επίσης μηχανικός και έχω όμορφη προσωπικόητα. Από τότε που τον γνώρισα πήρα πολλά κιλά, αλλά δεν τον νοιάζει γιατί με αγαπάει».

Απευθυνόμενη στους 12.500 ακολούθους της, η Κέιτ πρόσθεσε: «Είσαι όμορφη. Αξίζεις την αγάπη και αξίζει να αγαπηθείς.» Απ’ ότι φαίνεται το βίντεο χτύπησε μια ευαίσθητη χορδή στους θεατές που θέλησαν να πάρουν το μέρος του ζευγαριού.

«Όχι, νομίζω ότι είστε ένα χαριτωμένο ζευγάρι”, είπε κάποιος «Αγνοήστε τους – απλά ζηλεύουν.»

 

Από mama365.gr 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα