Μην χασετε

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Μιλά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού από την Μακρυπούλια!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εννιά χρόνια μαζί.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες χωρισμού για το ζευγάρι, τι τελικά ισχύει; Ο τραγουδιστής μιλά πρώτη φορά για τα σενάρια χωρισμού που υπήρχαν και ξεκαθαρίζει πως η Ζέτα είναι οικογένειά του.

Σε συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει στο περιοδικό People ο Μιχάλης αναφέρει: «Με την Ζέτα σε ένα χρόνο κλείνουμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν χωρίζουμε. Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι μαζί του… αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση…»!

Διαβάστε επίσης: Η εξομολόγηση του Αναστασιάδη: «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Η Τζένη γεννούσε και μου έλεγε…»

Advertisements

Τι λέει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χώρισε από την Ζέτα; «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό και στον ψυχισμό κανενός. Είναι κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου, που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για σένα». Ζηλεύει την Ζέτα Μακρυπούλια; «Η ζήλεια είναι σαν την ζάχαρη. Η πολύ βλάπτει…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το happy Day!

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η τραγουδίστρια πίσω από το “Πουλάκι τσίου”! «Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν εγώ»

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα