Μην χασετε

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Δεν έχουμε άλλο «εργαλείο» εκτός από τον εμβολιασμό για να αποφύγουμε τα χειρότερα και να βγούμε σε ένα ξέφωτο»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε στην ενημερωτική εκπομπή «Alpha Παντού», μέσω skype. Με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία, τόσο μόνος όσο και με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ορισμένους σταθμούς, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά της Covid – 19 και τη σημασία αυτού για τη συνέχιση της ζωής μας.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσωπικά θα έλεγα ότι κανείς δεν πάει για τον εμβολιασμό με χαρά, κανενός δεν ήταν αυτός ένας διακαής πόθος να εμβολιαστεί αλλά ρωτώ και ας αναρωτηθούμε όλοι το εξής… Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ορυμαγδό;».

«Τι άλλο εργαλείο έχουμε για να αποφύγουμε και τα χειρότερα και να βγούμε σε ένα ξέφωτο, σε μια ενδεικτική και υποτυπώδη κανονικότητα;» πρόσθεσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στον συλλογισμό του.

Advertisements

 

«Κανένας μόνος» αναφέρει, άλλωστε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην τελευταία του μεγάλη επιτυχία και σίγουρα αντικατοπτρίζεται στην σημερινή μας πραγματικότητα.

Από zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα