Μην χασετε

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Έκοψα το βοδινό, το χοιρινό και το κοτόπουλο. Είναι ανακουφιστικό να μην τρως κρέας»

Μετά από καιρό, ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλεσμένο και ήταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και από τα πρώτα θέματά τους ήταν το ότι ο τραγουδιστής έχει γίνει χορτοφάγος.

Advertisements

«Έκοψα το βοδινό, το χοιρινό, στο τέλος έκοψα το κοτόπουλο. Αν το σκεφτεί πιο οικουμενικά και οικολογικά είναι εξαγνιστικό, ανακουφιστικό. Το ότι είναι έμβια όντα που τους αξίζει να ζουν ελεύθερα και εξασφαλισμένα» είπε αν όπως δήλωσε σέβεται και όσους επιλέγουν να τρώνε κρέας.

Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη που εμφανίστηκε με casual ντύσιμο. «Να μη σου χαλάσω την αισθητική».

«Παρακολουθείς την εκπομπή μας; Ποια αισθητική λέει ο Μιχάλης;» του είπε ο Νίκος.

«Είναι κομμάτι της ζωής μου αναπόσπαστο, μια σχέση ζωής, χρόνων γεμάτη με πανέμορφες μουσικές και προσωπικές στιγμές. Την αγαπώ πολύ» είπε για τη στιχουργό του, Ελεάννα Βραχάλη που υπογράφει το νέο του κομμάτι.

Ο καλλιτέχνης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι κάτι θα γίνει για να ξαναδουλέψουν οι επαγγελματίες και του κλάδου του ενώ επικρότησε την απόφαση της ΕΡΤ να αμείβει τους μουσικούς που συμμετέχουν στις εκπομπές της ως έναν τρόπο βοήθειας.

Ο Μιχάλης προσπάθησε να βγάλει είδηση ότι ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζει την επόμενη θεατρική του παράσταση αλλά ο παρουσιαστής απέφυγε να απαντήσει.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα