Μην χασετε

Μισείτε να Βάζετε Πλυντήριο; Κάντε Αυτή τη Μικρή Αλλαγή!

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που μισούν να βάζουν πλυντήριο, τότε δεν είστε μόνοι. Είναι αρκετοί αυτοί που τα «χάνουν» μπροστά από μια τεράστια στοίβα ρούχων και δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν και που να τελειώσουν.

Πράγματι, το πλύσιμο των ρούχων απαιτεί ορισμένες διεργασίες: να διαλέξετε ποια ρούχα θα μπούνε για πλύσιμο, να περιμένετε να τελειώσει το πλυντήριο, να τα απλώσετε ή να τα βάλετε στο στεγνωτήριο και αφού στεγνώσουν να τα διπλώσετε και να τα βάλετε στη θέση τους. Μάλιστα, αν βάζετε πλυντήριο αφού αντιληφθείτε πως δεν έχουν απομείνει και πολλά ρούχα για να φοράτε, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα. Αν αυτή η στιγμή έρθει τότε μάλλον είστε τουλάχιστον… 2 πλυντήρια πίσω.

Είναι αρκετοί αυτοί που τα «χάνουν» μπροστά από μια τεράστια στοίβα ρούχων.

Σας έχουμε, ωστόσο, μια λύση στο πρόβλημά αυτό που είναι πολύ απλή και πολύ εύκολη: προμηθευτείτε μικρό καλάθι απλύτων. Αν αναρωτιέστε πού θα βοηθήσει σας απαντούμε αμέσως: ένα μικρό καλάθι θα σας αναγκάσει να βάζετε πιο συχνά πλυντήριο, αφού δεν θα υπάρχει χώρος για να μπουν άλλα άπλυτα ρούχα. Αυτό με τη σειρά του θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη καθώς δεν θα μένετε πίσω στο εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα και θα έχετε πάντα καθαρά ρούχα για να φορέσετε.

Αν ζείτε μόνοι ή με τον σύντροφό σας Επιλέξτε ένα καλάθι που μετά βίας θα χωράει την ποσότητα ρούχων ενός πλυντηρίου. Μπορείτε αν θέλετε να προμηθευτείτε και ένα όμορφο ψάθινο καλάθι που δεν προορίζεται απαραίτητα για ρούχα – θα λειτουργήσει μια χαρά για τον σκοπό που το θέλετε και θα ομορφύνει το μπάνιο σας.

Advertisements
Επιλέξτε ένα καλάθι που μετά βίας θα χωράει την ποσότητα ρούχων ενός πλυντηρίου.

Για οικογένειες Πάρτε ένα καλάθι απλύτων με διαχωριστικά (ή 2-3 ξεχωριστικά καλάθια) και δημιουργήστε κατηγορίες ρούχων όπως σκούρα, ανοιχτά και ρούχα που είναι για πλύσιμο στο χέρι. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε έτοιμα εκ των προτέρων τα πλυντήριά σας και δεν θα χρειάζεται να επιλέγετε ποια ρούχα θα βάλετε μαζί για πλύσιμο μέσα από ένα τεράστιο… βουνό.

Δημιουργήστε κατηγορίες ρούχων.

Οι μικρότερες ποσότητες ρούχων θα κάνουν την όλη διαδικασία πολύ πιο εύκολη, θα σας βοηθήσουν να μην μένετε «πίσω» και θα έχετε πάντα καθαρά ρούχα – έτοιμα να φορεθούν μόλις τα χρειαστείτε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα