Μην χασετε

Μιμή Nτενίση: «Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου»

Την αγαπημένη της μητέρα Μαρία έχασε πριν από λίγες μέρες η Μιμή Ντενίση, απώλεια που της κόστισε και δεν το έκρυψε από την πρώτη στιγμή.

Advertisements

Τη Δευτέρα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και ευχαρίστησε όλους αυτούς που τη στήριξαν σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

“Σας ευχαριστώ όλους φίλους κοντινούς κ διαδικτυακούς φίλους για την αγάπη κ την στήριξη που μου προσφέρατε αυτές τις τόσο σκοτεινές μέρες για μένα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό στην ζωή από την μάνα… κ όταν την χάνεις… χάνεις την γη κάτω από τα πόδια σου. Θα θελα να μπορούσα να σας αγκαλιάσω έναν έναν χωριστά γιατί ήσασταν μια μεγάλη αγκαλιά για μένα κ την οικογένεια μου.!”, έγραψε η Μιμή Ντενίση στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαρία, η οποία στάθηκε δίπλα της μέχρι το τέλος, έφυγε ξαφνικά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Ο αποχαιρετισμός της Μαριτίνας Ντενίση

Ένα εξίσου σπαρακτικό ποστ έγραψε η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα, η οποία είχε το όνομα της γιαγιάς της, με το οποίο δηλώνει απαρηγόρητη από τον χαμό της γιαγιάς της.

“Εχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, το στήριγμα μου, την αγκαλιά που με μεγάλωσε. Θα μου λείψεις πολυ Αρχόντισσα γιαγιάκα μου” έγραψε η Μαριτίνα, μαζί με μια φωτογραφία της ως παιδί μαζί με τη γιαγιά της.

Η Μαριτίνα Ντενίση μαζί με τη γιαγιά της

Advertisements

Το “αντίο” της Μιμής Ντενίση στη μητέρα της

Η κυρία Μαρία, η οποία στάθηκε δίπλα στις κόρες της και την εγγονή της μέχρι το τέλος, έφυγε ξαφνικά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Η Μιμή Ντενίση έγραψε στο instagram ανακοινώνοντας τον θάνατό της:

“Μια βδομαδα πριν λιαζοταν στην πλατεια του χωριου στα Καναλια. Στην πατριδα του αντρα της που τοσο αγαπησε. Χτες εφυγε απο την ζωη..η μαμα μου..η μανα μας..η γιαγια μας!! Χωρις προειδοποιηση!!

Δεν ηταν ποτε αρρωστη!ομως η καρδια της την προδωσε!!!! Εφυγε οπως ηθελε ορθια γελαστη περιποιημενη τολμηρη!! Για μας το σοκ ειναι τεραστιο..Της οφειλω τα παντα!! Το γλυκο που εφτιαξε το Σαββατο ειναι ακομα στο τραπεζι..!!

Η κηδεια της θα γινει την Πεμπτη σε κλειστο οικογενειακο κυκλο. Μακαρι να μπορουσα να σας εχω ολους κοντα μου να την αποχαιρετησετε..ξερω ποσοι πολλοι την αγαπουσαν!! Μια προσευχη απο μακρια μου φτανει!”.

 

 

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα