Μην χασετε

Μιμή Ντενίση: «Έχω δει ανθρώπους που έχουν μανία να είναι στη δημοσιότητα – Αυτό εγώ το σιχαίνομαι»

Για το ενδεχόμενο να γράψει κάποια στιγμή η ίδια τη βιογραφία της, τις κριτικές που έχει δεχτεί –θετικές και αρνητικές- και την άγνωστη συνομιλία που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα πρώτα χρόνια της θεατρικής της επιτυχίας μίλησε η Μιμή Ντενίση στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Η αγαπημένη ηθοποιός και θιασάρχης, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πρώτη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους «Φρουρούς της Αχαΐας».

Advertisements

«Αν ήταν να γράψω τη βιογραφία μου, θα την έγραφα μόνη μου. Δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον να γράψω για τη ζωή μου. Υπάρχουν πάρα πολλά που δεν ξέρετε για τη ζωή μου. Κάθε άνθρωπος που είναι στη δημοσιότητα πρέπει να κρατά ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του για τον ίδιο, αλλιώς οι σχέσεις αλλοιώνονται και ο ίδιος αλλοτριώνεται.

Έχω δει ανθρώπους που έχουν μανία να είναι στη δημοσιότητα. Αυτό εγώ το σιχαίνομαι. Ο καλλιτέχνης και ο πολιτικός πρέπει να μιλά όταν έχει να πει κάτι. Το να μιλά συνέχεια για το τίποτα και να λέει τίποτα, δεν το μπορώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

 

«Έχω διαβάσει τρελά πράγματα που έχουν γραφτεί για εμένα. Το κοινό έχει μια σοφία και μετά από κάποια χρόνια καταλαβαίνει ακριβώς πως είσαι. Το κοινό έχει ξεπεράσει τη φάση ότι είμαι μια ηθοποιός που θαυμάζει. Είμαι μια ηθοποιός που αγαπάει», συμπλήρωσε.

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη συνεργασία τους, όταν εκείνος ήταν ακόμη 17 χρόνων είπε: « Όταν συνεργαστήκαμε με τον Χριστόφορο ήταν 17 χρόνων, πήγαινε σχολείο και έκανε μαζί μου το πρώτο δοκιμαστικό του. Ψάχναμε να βρούμε ένα καλό ρόλο στους “Φρουρούς της Αχαΐας” και μόλις κάναμε το δοκιμαστικό είπα ότι το παιδί αυτό έχει ταλέντο και θα γίνει κάτι. Και ήμασταν σε πολλά επεισόδια μαζί».

Μιλώντας για την επιτυχία της στο θέατρο, δήλωσε:«Πολλοί ηθοποιοί είναι σπουδαίοι, αλλά δεν μπορούν να γίνουν θιασάρχες και γι’ αυτό καταστρέφονται»,

Ενώ, αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη δεν έδινε συμβουλές και ειδικά σε κάποιον που ξεκινούσε. Περίμενε να δει αν θα πετύχεις και θα γίνεις αυτό που εκείνη είχε ξεχωρίσει.

Το πιο έντονο που θυμάμαι από την Αλίκη όταν έγινα θιασάρχης είναι ότι συναντηθήκαμε σε μια τράπεζα στο Κολωνάκι και μου είπε  “Τώρα εσύ νομίζεις ότι όλοι θα λένε τι υπέροχη, αυτή είναι η νέα μεγάλη σταρ καλύτερη από την Αλίκη. Όχι, τώρα θα σε βρίζουν όλοι μαζί και ό,τι έχω περάσει θα το περάσεις”».

Advertisements

Τέλος, μιλώντας για την οικογένειά της και τα λάθη που έχει κάνει είπε: «Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Εμένα, όμως, δεν θολώνουν την κρίση μου τα λόγια των άλλων, ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να στήσω μια παράσταση, να γράψω, να μελετήσω, να κάνω τις σπουδές μου. Το όπλο που έχει ο άνθρωπος είναι η γνώση κι αυτό είναι και το μότο της οικογένειάς μου».

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα