Μην χασετε

Μικρό υπνοδωμάτιο: 25 υπέροχες ιδέες διακόσμησης για να φτιάξετε ένα κομψό και άνετο χώρο

Η έλλειψη χώρου είναι ένα κοινό πρόβλημα σήμερα, αλλά το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να είναι άνετο, cozy και ιδανικό για ύπνο. Πώς όμως να σχεδιάσετε και να οργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο; Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές και πάρτε ιδέες για να διαμορφώσετε τον δικό σας μικρό χώρο.

Advertisements

Χρώματα και στυλ

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι ιδανικές για μικρούς χώρους, τους κάνουν να φαίνονται μεγαλύτεροι. Όμως μπορείτε να προσθέσετε μόνο μερικές φωτεινές πινελιές ή αν σας αρέσουν τα σκούρα χρώματα, κρατήστε ολόκληρο το δωμάτιο σε αυτό το ύφος. Μπορείτε να δημιουργίσετε έναν τολμηρό ή σκοτεινό τοίχο με έμφαση για κεφαλάρι κρεβατιού και κάντε τον χώρο σας οπτικά πιο ελκυστικό.

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

Ντεκόρ

Επενδύστε σε ένα καλό κρεβάτι και αφήστε το να πάρει λίγο χώρο – τα μικρά κρεβάτια δεν είναι επιλογή, ο ύπνος σας πρέπει να είναι άνετος και για αυτό χρειάζεστε χώρο.

Παρά το γεγονός ότι τα μικρά έπιπλα θεωρούνται καλύτερη επιλογή για ένα μικρό δωμάτιο, το κρεβάτι σας πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο.

Εάν έχετε αρκετό χώρο βάλτε κομοδίνα, αν όχι τότε απλώς ένα ανοιχτό ράφι ή μια προεξοχή πάνω από το κρεβάτι ή ένα περβάζι είναι ιδανική επιλογή. Προσθέστε φως όπως κρεμαστά φωτιστικά ή απλίκες τοίχου που δεν χρειάζονται χώρο στο πάτωμα και το τραπέζι σας. Τέλος ζωντανεύστε το δωμάτιο με μερικά διακοσμητικά και φυτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα