Μην χασετε

Μικρό αφιέρωμα σε μια υπέροχη γυναίκα: στην γυναίκα Ζυγό

Μπορούν πολύ εύκολα, όταν μιλάμε για ένα σπάνιο και πανέμορφο πλάσμα, όπως τη γυναίκα Ζυγό!

Advertisements

Είναι εκείνος ο τύπος της γυναίκας που οι άντρες βρίσκουν αβίαστα γοητευτική, τους ελκύει ο γάργαρος χαρακτήρας της, εκείνη η αίσθηση ότι μπορείς να βρίσκεσαι κοντά της, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τρελές υποχωρήσεις, διότι αυτή η γυναίκα σου προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και άνεσης. Δεν θα προκαλέσει δράματα, δεν θα πατήσει τις φωνές, δεν θα γυρέψει να σε πληγώσει για να δει αν το αντέχεις. Θέλει η ζωή της να κυλάει με αρμονία, αγάπη, γεμάτη από ομορφιά, όχι βία ή άρρωστες σχέσεις.

Οι άντρες λατρεύουν την ομορφιά της, το στιλ της, την ανίκητη αίσθηση του γούστου της, που φαίνεται σε όλες της τις επιλογές, τον easy going χαρακτήρα της, την χαριτωμένη αφέλειά της, την ερωτική της φύση. Δεν είναι η γυναίκα που θα σου ξυπνήσει άγρια ένστικτα, είναι η γυναίκα που θα κολλήσεις πάνω της και δεν θα μπορείς να την αρνηθείς για κανένα λόγο. Χωρίς να το καταλάβεις, η Ζυγίνα θα σε έχει γοητεύσει, θα σε έχει μαγέψει με την ήπια δύναμή της και την ομορφιά της, που δεν θα μπορείς να την απαρνηθείς.

Δεν θα συναντήσεις γνήσια Ζυγίνα που να μην θέλει να είναι όλοι γύρω της ευτυχισμένοι. Η Ζυγίνα έχει σωστή αντίληψη της πραγματικότητας: κανένας δεν ευτύχισε μόνος του στον παράδεισο και για αυτό το λόγο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάει κι όλος ο περίγυρός της.

Διαθέτει το σπάνιο χάρισμα να μπορεί να συγκεράζεται όλα τα ετερόκλητα στοιχεία γύρω της και να δημιουργεί ένα υπέροχο περιβάλλον, στο οποίο θα συνυπάρχουν με ομόνοια αντίρροπες δυνάμεις.

Αυτή η γυναίκα είναι πραγματικός θησαυρός!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα