Μην χασετε

Μικρή μαθήτρια έστειλε γράμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα σχολεία: Δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα

Μαθητές διδάσκονται πλέον τα μαθήματά τους στο σπίτι μέσω της τηλεκπαίδευσης, μακριά από τους εκπαιδευτικούς και βεβαίως μακριά και από τους συμμαθητές τους .

Advertisements

 

Η μικρή Αλεξάνδρα, μαθήτρια της Πέμπτης δημοτικού σε σχολείο του Ηρακλείου, πήρε την πρωτοβουλία να στείλει γράμμα στον πρωθυπουργό, ζητώντας του ν ‘ανοίξει τα σχολεία, γιατί όπως αναφέρει δεν αντέχει άλλο να είναι μέσα στο σπίτι.

Η ίδια όπως υπογραμμίζει, κατανοεί την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά εκφράζει και την επιθυμία της να γυρίσει στο σχολείο.

 

Η μητέρα της μικρής Αλεξάνδρας που έγραψε το γράμμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έστειλε την επιστολή στο neakriti.

Αναλυτικότερα η Αλεξάνδρα αναφέρει: «Ονομάζομαι Αλεξάνδρα και είμαι μαθήτρια της Πέμπτης Δημοτικού. Καταλαβαίνω την κρίσιμη κατάσταση και την ταραχή της οικονομίας που όλοι προσπαθούμε να σώσουμε τους αγαπημένους μας, μα… δεν αντέχω άλλο να μένω μέσα! Και όχι μόνο εγώ, όλα τα παιδιά που γνωρίζω βαριούνται! Και πιστεύω όλα τα παιδιά του κόσμου! Αυτό που ζητάω και που όλα τα παιδιά επιθυμούν είναι να ανοίξουν τα σχολεία!

Εξάλλου οι γιατροί είχαν πει πως τα παιδιά δύσκολα μεταδίδουν τον ιό και με όλα αυτά τα μέτρα που έχουμε λάβει δεν θα κολλήσουμε! Ελπίζω να ανοίξουν τα σχολεία. Περιμένω με υπομονή την ΚΑΤΑΦΑΤΙΚΗ απάντηση σας που θα λέει πως ανοίγουν τα σχολεία!!!»

 

Advertisements

 

Πηγή: neakriti.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα