Μην χασετε

Μικρά tips για να ανανεώσεις το outfit σου

Όλες οι γυναίκες μπορούν να ντυθούν με στιλ, χωρίς να διαθέτουν μια περιουσία σε νέες αγορές. Σίγουρα η αγορά ενός καινούριου κομματιού προσφέρει έναν άλλο αέρα, δίνοντας επιπλέον πόντους στο στιλ, αλλά δεν αρκεί αυτό πάντα. Πολλές είναι οι φορές που έχεις επενδύσει σε ένα trendy κομμάτι και τελικά έχει καταλήξει να βρίσκεται καταχωνιασμένο και ξεχασμένο στη ντουλάπα.

Advertisements

 

Δε χρειάζεται λοιπόν, να αγοράζεις συνέχεια οτιδήποτε καινούριο κυκλοφορεί για να πετυχαίνεις πάντα στιλάτα outfits. Με μικρά tips μπορείς να ανανεώνεις τα everyday looks, με αποτέλεσμα να νιώθεις πιο λαμπερή χωρίς να έχεις ξοδέψει όλο το μισθό σου. Δες ποια αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν για να το πετύχεις.

 

  • Επένδυσε σε ένα στιλάτο γυαλί ηλίου, το οποίο θα γίνει το βασικό κομμάτι του outfit.

 

  • Τα κοσμήματα είναι αυτά που διαφοροποιούν τα σύνολα και τα κάνουν ξεχωριστά. Ένα ρολόι μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και να σε κατατάξει στις πιο στιλάτες γυναίκες.
  • Ένα φουλάρι-μαντήλι. Εκτός από τη χρηστική του λειτουργία, το μαντήλι θα προσθέσει στιλ στο σύνολο. Παίξε με τα χρώματα και τα υφάσματα και φτιάξε στιλάτα outfits που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

 

 

Advertisements
  • Τα παπούτσια είναι ένα αξεσουάρ,που μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά το σύνολο. Κράτα το ίδιο σύνολο και άλλαξε κάθε φορά τα παπούτσια ανάλογα με την περίσταση.
  • Οι ζώνες είναι ένα αξεσουάρ, που μπορείς να έχεις πολλά και να αλλάζεις κάθε φορά ανάλογα με το στιλ που θέλεις να πετύχεις.
  • Τέλος, η τσάντα που θα κρατήσεις είναι πολύ σημαντική για να θεωρηθεί ένα outfit στιλάτο.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα