Μην χασετε

Μητέρα 16χρονου: «Μπορεί να είχε συμμετοχή, να τον εμπλεξαν, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα»

«Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό» δηλώνει η μητέρα του 16χρονου για την 15χρονη κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και για τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της.

Advertisements

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega η γυναίκα αποκάλυψε πως για τους δύο ανηλίκους που εμπλέκονται στη δολοφονία δεν είχε καλή άποψη.

«Μπορεί να είχε συμμετοχή, να τον εμπλεξαν, δεν ξέρω και γω πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα» συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου για το παιδί της που εμφανίζεται ως συνεργός της υπόθεσης.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα που τον πήρε στα χέρια της ενώ ήταν 7 μηνών, «για μένα είναι δικό μου παιδί, είναι σαν να τον γέννησα. Δεν μπορώ να το πιστέψω».

Όπως σημείωσε, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή και τη Δευτέρα τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό.

«Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε μητέρα.

Τέλος, όπως σημείωσε θα είναι δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει.

Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων οδηγήθηκε ο 16χρονος ο οποίος παραδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις Αστυνομικές Αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας.

Advertisements

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενη η 15χρονη κόρη του θύματος με τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα