Μην χασετε

Μητέρα πούλησε όλη την περιoυσία της για να υιoθετήσει 11 παιδιά

Η υιοθεσία είναι από μόνη της μια σπουδαία πράξη αγάπης και προσφοράς. Ωστόσο, η αμερικανίδα Courtney Lalotra, ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έκανε ένα τεράστιο δώρο σε 11 ορφανά παιδάκια από την Ινδία παίρνοντάς τα υπό την προστασία της.

Advertisements

 

Η 34χρονη γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϋ των Ηνωμένων Πολιτειών, ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ινδία το 2010 όπου εργάστηκε σε μια φτωχογειτονιά ως εθελόντρια σε ορφανοτροφείο παιδιών. Η γνωριμία της με αυτά τα παιδιά τη συγκίνησε τόσο πολύ που όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα της, έδωσε την υπόσχεση πως θα επιστρέψει σύντομα. Μια συνεργάτης της, όμως, της είπε ότι παρά τις υποσχέσεις που δίνουν κατά καιρούς οι εθελοντές που τους επισκέπτονται, κανένας δεν επέστρεψε.

Η Courtney, αποφασισμένη να τηρήσει το λόγο της, πούλησε ό,τι είχε και συγκέντρωσε 19.400 δολάρια προκειμένου να επιστρέψει στην Ινδία και να βοηθήσει τα ορφανά παιδιά. Τον Μάρτιο του 2011 έκανε την υπόσχεσή της πράξη και, όχι μόνο ταξίδεψε μέχρι την Ινδία αλλά μαζί με τον σύζυγό της (τον οποίο γνώρισε εκεί) έχουν υιοθετήσει 11 παιδιά!

 

 

Η μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια ζει στο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας, ενώ τον τελευταίο χρόνο, με την πανδημία του κορονοϊού να είναι σε έξαρση στη χώρα που την φιλοξενεί, υιοθέτησε 4 παιδιά. Όσον αφορά τον κορονοϊό, η Courtney είπε πως τα πράγματα στην Ινδία είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη, ενώ η μεγάλη φτώχεια αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τους Ινδούς να τηρήσουν τα μέτρα και να προστατευθούν. Η ίδια, πάντως, προσπαθεί να κρατήσει ολόκληρη την οικογένειά της ασφαλής.

«Όταν κατέβηκα πρώτη φορά από το αεροπλάνο, αντίκρισα φτωχά παιδιά να κυκλοφορούν στους δρόμους ικετεύοντας για ένα κομμάτι ψωμί και γυναίκες να κρατούν στην αγκαλιά τους μωρά που έκλαιγαν από την πείνα» λέει η 34χρονη γυναίκα. «Ήμουν εθελοντικά σε ένα ορφανοτροφείο που βρισκόταν στη μέση μια παραγκούπολης. Η απελπισία και η απόγνωση ήταν τόσο έντονη, που μπορούσες να τη νιώσεις!».

Advertisements

Η Courtney ζει στο Δελχί από τον Μάρτιο του 2011 και έχει δημιουργήσει ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Οι γονείς της, οι οποίοι αρχικά είχαν επιφυλάξεις για την κίνησή της, τελικά στήριξαν την Courtney. Ο μπαμπάς της, μάλιστα, χρηματοδότησε το ίδρυμα της κόρης του κάνοντας το όνειρό της πραγματικότητα.

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

Από mama365.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα