Μην χασετε

Μητέρα αφήνει το μωρό της να βάζει στο στόμα ό,τι βρει για να αποκτήσει αντισώματα

Μια μαμά από την Αμερική βιντεοσκόπησε το 8 μηνών μωρό της να βάζει στο στόμα του ό,τι βρει μπροστά του, από χώμα μέχρι και πέτρες, δηλώνοντας ότι μόνο έτσι θα αποκτήσει αντισώματα. Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτησή της δίχασε τους γονείς και προκάλεσε πολλές, και κατά κύριο λόγο αρνητικές, αντιδράσεις.

Advertisements

 

Η Alice Bender, 22 ετών, μοιράστηκε ένα βίντεο του 8 μηνών μωρού της να μασάει διάφορα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης και μιας πέτρας, στο TikTok – γεγονός που που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

 

«Δεν φοβάμαι τα βακτήρια. Στην πραγματικότητα, είναι καλοδεχούμενα. Εμπιστεύομαι τη φύση και το μωρό μου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα μωρά έχουν αυτό το ένστικτο ενώ θηλάζουν», λέει σε ένα βίντεο, το οποίο από τότε έχει προβληθεί πάνω από 12 εκατομμύρια φορές.

Η Αlice η οποία μεγαλώνει το παιδί της ως βίγκαν, λέει ότι τα μωρά πρέπει να εκτίθενται σε βακτήρια, αρκεί να θηλάζουν για να χτίσουν ανοσία στα μικρόβια. «Τα μωρά έχουν αυτό το ένστικτο μόνο όταν θηλάζουν για κάποιο λόγο. Το γάλα μας είναι εκεί για να τα προστατεύσει ενώ χτίζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα», ενώ συνέχισε λέγοντας «Το μητρικό γάλα είναι απίστευτο. Είναι φάρμακο και πολύ ανώτερο από οποιοδήποτε ανθρωπογενές φάρμακο. Το μητρικό γάλα αλλάζει συνεχώς για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες των μωρών μας.»

Eνώ οι περισσότεροι καταδίκασαν την συμπεριφορά της νεαρής μαμάς, δεν έλλειψαν και κάποια σχόλια συμπαράστασης όπως αυτό «Μόνο έτσι χτίζουν ανοσία. Μην ακούς κανέναν!»

 

Advertisements

Πηγή: mirror.co.uk

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα