Μην χασετε

Μην φοβάσαι! Δοκίμασε αυτά τα παράξενα αλλά αποτελεσματικά μυστικά για τέλειο πρόσωπο

Είχες ποτέ φανταστεί τι επίδραση έχει ο καφές στο σφουγγαράκι του μακιγιάζ; Τι θα συνέβαινε αν έβαζες την κρέμα ματιών στα χείλη σου; Και πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη βαζελίνη για να αποκτήσεις μαλακά χείλη;

Advertisements

Διάβασε τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς που μάλλον προέκυψαν από ευτυχή… ατυχήματα!

Βάλε καφέ στο σφουγγαράκι του μακιγιάζ

Βρέξε το σφουγγαράκι σου με λίγο γαλλικό καφέ πριν να εφαρμόσεις με αυτό το foundation σου. Η μπρονζέ του απόχρωση αλλά και η καφείνη που περιέχουν θα “ξυπνήσουν” το δέρμα σου και θα του χαρίσουν φυσική λάμψη.

Βάλε την κρέμα ματιών στα χείλη σου

Η κατάλληλη κρέμα ματιών δεν κάνει μονάχα για τα χείλη σου αλλά και για όλα τα σημεία του προσώπου που το δέρμα σου είναι λεπτό και ευαίσθητο. Την επόμενη φορά, λοιπόν, εφάρμοσέ την στα μάτια σου χρησιμοποιώντας τον παράμεσο και έπειτα συνέχισε στην περιοχή ανάμεσα στα μάτια και τα φρύδια, γύρω από τα ρουθούνια αλλά και γύρω από το στόμα. Οι περιοχές αυτές είναι ευαίσθητες και παρουσιάζουν εύκολα ρυτίδες επομένως χρειάζονται την έξτρα ενυδάτωση και αντιγήρανση που τους προσφέρει.

Πρόσθεσε balm ή λάδι στο foundation σου

Αν έχεις πολύ ξηρό δέρμα, δοκίμασε να εμπλουτίζεις το foundation σου με ενυδατικό balm ή λίγες σταγόνες λάδι προσώπου.

Ανακάτεψε ζάχαρη και βαζελίνη

Advertisements

Γιάτρεψε τα ξηρά και σκασμένα χείλη κάνοντας απαλή απολέπιση 2-3 φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας ελάχιστη βαζελίνη και ζάχαρη!

Καθάρισε το πρόσωπό σου πριν τη γυμναστική

Ιδίως αν έχεις δέρμα με ατέλειες, βεβαιώσου πως μπαίνεις στην αίθουσα του γυμναστηρίου χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Έτσι αποφεύγεις το μπλοκάρισμα των πόρων από ιδρώτα, μακιγιάζ και βρωμιά. Επίλεξε ένα ήπιο καθαριστικό που μπορείς να χρησιμοποιείς πολλές φορές μέσα στη μέρα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα