Μην χασετε

Μην τα βάλεις ποτέ με γυναίκα Σκορπιό

Γενικά, μην τα βάζεις με γυναίκες, αλλά κυρίως με τις εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Σκορπίνα θα πει δουλειά, προκοπή, γι’ αυτό δε θέλεις να βρεθείς στο δρόμο της την ώρα που πάει να ανεβεί επαγγελματικά ή κοινωνικά.

Είναι ικανή να χρησιμοποιήσει ακόμη και μαφιόζικες τεχνικές. Δεν υπάρχουν όρια για αυτήν, ό,τι τρυπώσει στο μυαλό της θα πραγματοποιηθεί. Είναι σeξι, επίμονη, χειριστική, κτητική, έχει τεράστια αντοχή στις κρίσεις, δυναμική κι ανεξάρτητη.

Μπορεί σε δευτερόλεπτα να μεταμορφωθεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τον σκοπό και τις επιθυμίες της. Από μπιμπελό του σαλονιού, θα βγει από μέσα της ο πιο αθυρόστομος νταλικέρης που υπάρχει. Απ’ το κορίτσι της διπλανής πόρτας, μπορεί να μεταλλαχτεί σε Audrey Hepburn στη στιγμή.

Δε θα σου πω για την εξαιρετική της μνήμη, για τη σταθερότητά της, ούτε για το πόσο πιστή είναι, για το πόσο workaholic είναι. Θα σου πω πως όταν μια Σκορπιός πονάει, πονάει πολύ. Δεν υπάρχει γκρι για εκείνη, όλα μόνο άσπρο και μαύρο. Όλα γι’ αυτήν είναι βαθιά, σκοτεινά, τίποτα δεν είναι επιφανειακό, την απασχολεί μόνο ό,τι αγγίζει την ευαισθησία και την αυτοκαταστροφή της.

Advertisements

Ίσως ο μεγαλύτερος φόβος της να είναι η εγκατάλειψη κι όταν αυτό συμβαίνει, όλα γύρω της γκρεμίζονται. Γιατί, μην ξεχνάς πως, ήταν εκείνη που σου έδωσε τα πάντα, που έκανε χώρο στη ζωή της για εσένα. Όπως, κάπου, κάποτε, άκουσα: «Όταν ένας Σκορπιός αποφασίζει να αγαπήσει, είναι σαν να συνδέει δεσμούς αίματος με τον άνθρωπο που έχει απέναντί του».

Έχασες την εμπιστοσύνη της, την πρόδωσες, την κορόιδεψες; Ε, θα πληρώσεις! Είναι θέμα τιμής η εκδίκηση για μια Σκορπιό, έτσι νιώθουμε πως ισορροπούμε τις καταστάσεις, συμπάθα μας.

Της παίρνει καιρό για να ξεπεράσει γεγονότα, ξέρεις, εμείς οι Σκόρπιοι δεν είναι λίγες οι φορές που ζούμε στο παρελθόν μας. Δεν μπορούμε να χωνέψουμε τι στο καλό συνέβη, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, αυτή είναι η κατάρα μας.

Η γυναίκα Σκορπιός θα πέσει στα πατώματα, θα κλάψει πολύ, θα πιει πολύ. Μα εσύ δε θα μάθεις τίποτα, δε θα στο επιτρέψει να τη δεις σε αυτή την κατάσταση. Παρά μόνο αν το κάνει εσκεμμένα. Όπως κι αν έχει, όταν ένας δεσμός κόβεται –είτε ερωτικός είτε φιλικός– η Σκορπιός σε θρηνεί και παράλληλα ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες της.

Advertisements

Ο πόνος, η απώλεια, οι εχθροί, το παρελθόν είναι οι δυνάμεις της. Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς με τίποτα να αποδυναμώσεις μια τέτοια γυναίκα. Έχει δει πολλά παιδάκια σαν του λόγου σου, μην την προκαλέσεις να ασχοληθεί μαζί σου. Με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως είναι τόσο τρελή που στην καλύτερη θα σε γλεντήσει.

Ένας θηλυκός παίχτης είναι, που γνωρίζει πολύ καλά πως όπως στον πόλεμο έτσι και στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Η γυναίκα αυτή είναι δίκαιη, θα της δώσεις μια μπουνιά, θα σου δώσει μια μπουνιά, μόνο που η δύναμή της θα είναι σαν να στην έδωσε ο Muhammad Ali.

Ξέρεις τι σημαίνει πληγωμένη γυναίκα ή μάλλον πληγωμένη Σκορπιός; Είναι ικανή για όλα, γι’ αυτό σου λέω μην τα βάλεις ποτέ μαζί της, θα σε εκδικηθεί. Δεν θα ξεχάσει ποτέ τι της έκανες, φυλαγμένη στην κρατάει, στην επόμενη γωνία σε περιμένει.

Αν ακόμη τα χρόνια πέρασαν κι εσύ συνεχίζεις να θυμάσαι το κρεβάτι σας, αν στις άδειες αγκαλιές που τώρα γυρνάς ψάχνεις τη ζεστασιά της, αν σου λείπουν οι ατέλειωτες συζητήσεις σας, αν τρέμεις για τη στιγμή που κάποιος άλλος θα της κρατήσει το χέρι κι αν ένα ξημέρωμα την πήρες τηλέφωνο με μια γελοία αφορμή μόνο και μόνο για να την ακούσεις, τότε μάθε πως η γυναίκα αυτή σε καταδίκασε προ πολλού σε μια μόνιμη εκδίκηση.

Θα την κουβαλάς πάντα μέσα σου και ποτέ δε θα είσαι μόνος. Πάντα θα συγκρίνεις τις άλλες μαζί της και πουθενά δε θα την ξαναβρείς. Μια Σκορπιός γυρνάει πίσω μόνο για να γελάσει.

Advertisements

Σου είπα μην τα βάλεις μαζί της…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα