Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Οκτώβριος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο μήνας θα σας αποτρέψει από τις παρορμητικές επιλογές, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε στρατηγικά και να διεκδικήσετε με μέθοδο. Σε οικονομικά θέματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές αγορές, γενικότερα οι κινήσεις σας και οι επιλογές σας θα στοχεύουν στην καταχώρηση, θα σκεφτείτε προνοητικά.

Οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς και αρκετά αποκαλυπτικές, θα έχετε το σθένος να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Στην περίπτωση που είστε χωρισμένοι έρχονται επαναπροσδιορισμοί, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, ουσιαστικά όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές σας διαθέσεις και αποφάσεις. Πολύ πιθανό θα είναι να απασχολήσει τη σκέψη σας ένα καινούργιο πρόσωπο.

Ο Οκτώβριος θα τονώσει την ανάγκη σας για αλλαγή και για διαφοροποίηση, θα αναζητήσετε ένταση και περιπέτεια, πρακτικά θα εναντιωθείτε στη ρουτίνα και στις ανιαρές καταστάσεις. Ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, στην προσωπική σας σχέση θα φέρετε αλλαγές, θα βρείτε τρόπο να τρέξετε τα γεγονότα. Για τους ελεύθερους θα είναι στο χέρι σας να προχωρήσετε σε νέα αρχή.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σε επαγγελματικά θέματα οι συμφωνίες θα προχωρήσουν ομαλά, συμφέρουσα θα είναι η κατάληξη. Προχωρήστε σε συζητήσεις κα ξεκαθαρίσματα, οι προτάσεις που θα ακουστούν θα είναι σκεπτόμενες και ουσιαστικές. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, βγαίνετε από τις αρνητικές ή αόριστες εικασίες.

Advertisements

Στον αισθηματικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να γίνει κτητική η στάση σας ως προς το ταίρι σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για απόλυτη αποκλειστικότητα προσοχή στις υπερβολές και κυρίως προσοχή στον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Αποφύγετε τις πιέσεις και τις εμμονές, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας.

Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα επαναπροσδιορίσετε και θα βρείτε λύσεις τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε αισθηματικά. Στις μπερδεμένες υποθέσεις θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, βγαίνετε από τις αμφιβολίες. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία και μάλιστα σοβαρής εξέλιξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, κοινωνική θα είναι η στάση σας, οι προσεγγίσεις σας θα είναι άμεσες και θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό σας τομέα, για τους χωρισμένους θα είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, υποχωρεί ο εγωισμός, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις διαθέσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Θα υπάρξει άνοιγμα τόσο στον αισθηματικό σας τομέα, όσο και στον οικονομικό. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγορές ή με εισπράξεις αν κινηθείτε μεθοδικά θα έχετε την προσδοκώμενη κατάληξη. Ορθολογισμός και ένστικτο θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, προχωρήστε τα οικονομικά σας πλάνα.

Advertisements

Με ζωτικότητα και ανάγκη για διαφοροποίηση θα σας εφοδιάσει ο νέος μήνας. Θα υπάρξει η τάση για κινήσεις παρορμητικές ή ανυπόμονες, ωστόσο οι δυναμικές ενέργειες και προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Βγαίνετε από τους ενδοιασμούς και τις ανασφάλειες, πολύ καλά θα κάνετε και θα τρέξετε τα γεγονότα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο νέος μήνας, ναι μεν θα κάνει μεθοδικό τον τρόπο σκέψης σας και έντονη τη διαίσθηση σας, ωστόσο δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την καχύποπτη ίσως και την ανασφαλή πλευρά της προσωπικότητας σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε τη συναισθηματική προσκόλληση στις καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε.

Ο Οκτώβριος δυναμική θα κάνει τη στάση σας τόσο σε θέματα αισθηματικά, όσο και σε οικονομικά. Θα είναι σωστή χρονική στιγμή να διεκδικήσετε και να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας. Θα εμβαθύνετε στα συναισθήματα σας, ωστόσο θα είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας, η αντίληψη σας θα είναι σωστή.

Προς το κλείσιμο του μήνα, στις καταστάσεις θα είστε σε θέση να τις χειριστείτε δυναμικά με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό. Εσείς οι συναισθηματικά πιεσμένοι, απεγκλωβίζεστε από εξαρτήσεις που φθείρουν την ψυχολογία σας. Στην προσωπική σας ζωή θα σας δοθεί το άνοιγμα να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των γεγονότων.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα καταφέρετε να αποκτήσετε συγκεκριμένους στόχους και να εστιάσετε γύρω από αυτούς. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα νιώσετε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις δυνατότητες σας, δεν θα απουσιάζει η αισιοδοξία. Ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη να ανοιχτείτε επαγγελματικά, προσοχή στα μεγάλα ρίσκα, σκεφτείτε προνοητικά.

Advertisements

Τολμηρή και οργανωμένη θα είναι η σκέψη σας, αρκετά αισθησιακή και θερμή θα είναι η στάση σας. Δεν αποκλείεται να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις νέες γνωριμίες, ίσως να απορρίψετε το ενδεχόμενο της επανένωσης με κάποιο πρώην ταίρι. Εσείς που είστε σε σχέση θα περάσετε ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με το ταίρι σας, δεν αποκλείεται να κουβεντιάσετε για το θέμα της δέσμευσης.

Θα σας επηρεάσει αρκετά αυτος ο μήνας. Θα αναζητήσετε ελευθέρια κινήσεων και επαφών, προσοχή στις ξαφνικές εναλλαγές και στις εξάρσεις. Κάποια γεγονότα ενδεχομένως να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη για να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, μέσα στον Οκτώβριο, ψυχολογικά θέματα θα σας απασχολήσουν, οι διαθέσεις σας ίσως να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Θα χρειαστεί να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και να βρείτε από μόνοι σας την άκρη του νήματος. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις εικασίες, εστιάστε σε αυτά που ήδη έχουν συμβεί.

Θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να κινηθείτε στρατηγικά. Τις υποθέσεις σας επαγγελματικές και οικονομικές θα φροντίσετε να τις κλείσετε με τρόπο που να μην υπάρξουν εκκρεμότητες. Περάστε σε διεκδικήσεις, το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, προσπάθειες επέκτασης ή βελτίωσης θα έχουν θετική κατάληξη.

Προσοχή στην μυστικοπαθή και εσωστρεφή πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε να αποτραβηχτείτε κοινωνικά ή να κλειστείτε στις σκέψεις σας. Σε θέματα αισθηματικής, φύσης ίσως να κρατήσετε κλειδωμένα τα μυστικά σας, εσείς που είστε σε σχέση προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, μοιραστείτε αυτό που σκέπτεστε.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Οκτώβριος σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και δυναμισμό, ίσως να μην λείψουν οι παρορμητικές επιλογές στηριζόμενες στον έντονο ενθουσιασμό. Θα είστε σε θέση να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, ωστόσο προσπαθήστε να αποφύγετε τις βιαστικές ωραιοποιήσεις.

Ο νέος μήνας θα ενισχύσει τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, το ένστικτο σας θα είναι ιδιαιτέρως έντονο. Εσείς που είστε σε σχέση προσοχή σε σκηνές ζήλειας και κτητικότητας, καλό θα είναι να μην φανείτε πιεστικοί ως προς το ταίρι σας. Γενικότερα οι διαθέσεις θα είναι θερμές και εκδηλωτικές, από την πλευρά σας δεν θα λείψουν οι παθιασμένες ενέργειες.

Ο Οκτώβριος, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας, ζωτικότητα και δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τολμηροί θα γίνετε στις προσεγγίσεις. Εσείς οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ένα καινούργιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, οι συζητήσεις που θα γίνουν θα ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ή ανοιχτά ζητήματα. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό σας τομέα θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Στον οικονομικό αλλά και τον αισθηματικό σας τομέα θα καταφέρετε να βρείτε διεξόδους, να λύσετε ζητήματα προβληματικά ή μπερδεμένα. Για τους ελεύθερους θα προκύψουν νέες γνωριμίες που αν τις χειριστείτε με αμεσότητα θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε σχέση. Εσείς που διατηρείτε ήδη δεσμό ίσως να σκεφτείτε τρόπους αποκατάστασης.

Δυναμική θα είναι η σκέψη σας, με αυτοπεποίθηση θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αντικειμενικός, βγαίνετε από τις συναισθηματικές εξαρτήσεις, από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ο ρεαλισμός που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσει να τονώσετε την ψυχολογία σας και να λύσετε τα συμπλέγματα που σας ταλαιπωρούν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, δεν θα υπάρξουν από πλευράς σας ακραίες αντιδράσεις, ηρεμεί η ψυχολογία σας, ειρηνική θα είναι η στάση σας. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά συνειδητά θα αποφύγετε να τεντώσετε τις καταστάσεις, δεν θα έχετε διάθεση για έντονες και πεισματικές αντιπαραθέσεις.

Στρατηγική και στόχευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, οξυδέρκεια θα σας διακρίνει, οι ενέργειες και οι επιλογές σας δεν θα είναι παρορμητικές. Εσείς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναδομήσετε θα καταφέρετε να φτάσετε στον σκοπό σας. Ο ορθολογισμός σας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, ευνοούνται οι δυναμικές ενέργειες.

Ο Οκτώβριος θετική επίδραση θα ασκήσει στον τρόπο σκέψης σας. Ζωτική και αρκετά απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σε ορισμένες περιπτώσεις θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε ανεξάρτητα, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την επιρροή τρίτων ατόμων.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αρκετά κοινωνικός θα είναι Οκτώβριος, θα έχετε τη διάθεση να προχωρήσετε τις επαφές σας κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες, γενικότερα θα έχετε θετική και τολμηρή διάθεση.

Tόσο σε θέματα οικονομικά όσο και αισθηματικά θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε, ωστόσο προσοχή στις ανταγωνιστικές σας τάσεις. Τις οικονομικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε με μεθοδικό χειρισμό. Σε αισθηματικά θέματα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε, οι χωρισμένοι ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ίσως να προχωρήσετε σε ασυνήθιστες ενέργειες ή πρωτοβουλίες. Ζωτικότητα και ανάγκη για δράση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε προτάσεις διασκέδασης. Είναι πολύ πιθανό η συνομιλία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο να σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, φεύγει η συναισθηματική σύγχυση, θετικές και αισιόδοξες θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε. Συγκροτημένες θα είναι οι κινήσεις σας, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά ζητήματα θα καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Ο Οκτώβριος θα τονώσει την ανάγκη σας για φλερτ γνωριμίες και γενικότερα για νέο ξεκίνημα. Τα γεγονότα θα έχουν ενδιαφέρον, θα υπάρξουν συνομιλίες, η στάση σας θα είναι ελκυστική. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε το ταίρι σας και να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας.

Αλλάζετε οπτική, δυναμικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα νιώσετε έτοιμοι να προσεγγίσετε. Σε ένα γενικό επίπεδο θα είστε επικοινωνιακοί, πρωτοβουλίες θα αναλάβετε, ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τη μορφή που έχουν κάποιες συγκεκριμένες σας σχέσεις επαγγελματικές ή προσωπικές.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ο Οκτώβριος θα είναι ένας δημιουργικός μήνας, θα συνειδητοποιήσετε, θα παραδειγματιστείτε από το παρελθόν και θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι ισορροπημένος, θα βγείτε από τις υπερβολές και τις ανασφάλειες.

Θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά και να εστιάσετε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων. Θα έχετε το σθένος να ‘ρθειτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας και να προστατευτείτε από αυτές. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αντικειμενική σκέψη και συναισθηματικό βάθος. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, κάντε πράξη τις αποφάσεις σας.

Ο μήνας σας καλεί να εισχωρήσετε στα ενδόμυχα του εσωτερικού σας κόσμου, να βρείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και να περάσετε σε ανάλογες διεκδικήσεις. Θα πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επαναπροσδιορισμούς και ουσιαστικές αλλαγές.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα