Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Σεπτέμβρης σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τον Σεπτέμβριο διστακτικότητα θα έχει η στάση σας ίσως να λείπει η ορμή και η συνηθισμένη σας ζωτικότητα. Επιφυλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας, κάποια συγκεκριμένα άτομα ενδεχομένως να μην τα εμπιστευτείτε, τα ανοίγματα νέων επαγγελματικών συνεργασιών πολύ καλά θα κάνετε και θα τα περάσετε από κόσκινο. Δεν αποκλείεται να χρειαστείτε χρόνο προκειμένου να αποφασίσετε.

Advertisements

Στον αισθηματικό σας τομέα οι προσεγγίσεις σας θα είναι δυναμικές και αρκετά αυθόρμητες, δεν θα θελήσετε να συγκαλύψετε ή να καμουφλάρετε αυτό που θα αισθανθείτε. Για κάποιους από εσάς έρχονται απρόσμενες αλλαγές που θα στρώσουν το έδαφος για έναρξη νέας σχέσης.

Σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αν σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές κινήσεις να το κάνετε, θα βρείτε τα κατάλληλα ανοίγματα. Κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας, ενεργείστε με σύνεση και όχι με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό, εξισορροπήστε τις εσωτερικές σας τάσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μέσα στον Σεπτέμβριο παρά το ότι θα είστε δύσκολοι στην προσαρμογή, ωστόσο θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε τη σκέψη σας και τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις. Στις διεκδικήσεις σας κυρίως τις υλικές θα κινηθείτε σκεπτόμενα και μεθοδικά, απορριπτική στάση θα έχετε στα μεγάλα και ριψοκίνδυνα άλματα. Σε γενικές γραμμές τα χαρακτηριστικά σας θα είναι σύνεση ίσως και μια ελαφριά διστακτικότητα.

Στα αισθηματικά σας, ένα τηλεφώνημα ή μια τυχαία συνάντηση θα σας βοηθήσει να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε άτομο που από καιρό υπάρχει στις βλέψεις σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν ραντεβού που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε σχέση. Εσείς που ήδη διατηρείτε δεσμό δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε ενέργειες δέσμευσης.

Στον επαγγελματικό σας τομέα αξιοποιήστε τα καινούργια ανοίγματα. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε συγκαταβατικά και με ορθολογισμό, δείξτε άμεσο ενδιαφέρον, αποφύγετε να δώσετε τροφή σε ανασφάλειες και εσωτερικές ανησυχίες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, τον Σεπτέμβριο θα δώσετε μια δυναμική ώθηση κυρίως σε θέματα εργασιακά και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας βελτίωση. Οργανωμένες θα είναι οι πράξεις και οι επιδιώξεις σας, θα σας δοθεί το άνοιγμα να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες νέες σας ιδέες. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πορευτούν ομαλά και θα είναι αρκετά δημιουργικές.

Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης με πρόσωπο που ήδη έχετε στην καρδιά σας. Η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, μέσα στο μήνα θα προκύψει ένα ουσιαστικό ραντεβού που εξέλιξη του θα έχει μελλοντική προοπτική.

Στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε δυναμικά. Υπολογίστε όλες τις παραμέτρους, σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Αν αναζητάτε εργασία πολύ πιθανό θα είναι να ακούσετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Σεπτέμβριος θα είναι για εσάς ένας μεταβατικός μήνας που θα δοκιμαστεί η προσαρμοστικότητα σας. Στις επαφές σας κοινωνικές και επαγγελματικές ενδεχομένως να κρατήσετε στάση καχύποπτη ή επιφυλακτική, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες, ωστόσο μην εγκλωβιστείτε στην εσωστρέφεια. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, εκφραστείτε και προσεγγίστε με δυναμισμό.

Συγκατάβαση θα δείξετε τόσο στο ταίρι σας όσο και στα οικογενειακά σας πρόσωπα, η στάση σας θα είναι αρκετά συναισθηματική. Σε κάποιες περιπτώσεις ευεργετική θα είναι η παρέμβαση σας προκειμένου να υπάρξει ισορροπία και συνεννόηση. Θα είστε σε θέση να κρίνετε τις καταστάσεις με ορθολογισμό. Στην προσωπική σας σχέση ίσως να υπάρξουν ανοίγματα για δεσμεύσεις.

Αυτό που θα έχετε άμεση ανάγκη θα είναι η ισορροπία και η σταθερή συναισθηματική κατάσταση. Ίσως να υπάρξουν κάποιες ψυχολογικές αμφιταλαντεύσεις ωστόσο θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, μέσα στον Σεπτέμβριο κοινωνική και ομιλητική θα είναι η στάση σας, θα υπάρξουν επαφές και ευχάριστες συναντήσεις τόσο σε φιλικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα σας θα είναι έξυπνος και άμεσος, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφωνίες και να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας. Σε θέματα διεκδικήσεων κρατήστε στάση μεθοδική, αποφύγετε την ανυπομονησία.

Στα αισθηματικά σας, ένα πρόβλημα που έχετε με το ταίρι σας μπαίνει σε πορεία λύσης. Εσείς οι χωρισμένοι θα επιτύχετε επανένωση, στις συναντήσεις που θα προκύψουν οι διαθέσεις θα είναι συμφιλιωτικές, καθοριστικές θα είναι οι εξηγήσεις που θα δοθούν, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη στασιμότητα και την αναμονή, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα θα υπάρξουν εξελίξεις δυνατών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, κινηθείτε με σύνεση, αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Σεπτέμβριος θα σας βρει δραστήριους και ζωτικούς, ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, δημιουργικές θα είναι οι βλέψεις σας. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας βήμα ή εγχείρημα θα ανοίξει την προοπτική βελτίωσης και ανόδου. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά και να πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα.

Στα αισθηματικά σας αποφύγετε την αδράνεια, κινήστε τα νήματα για να ανοιχτεί νέα προοπτική στην προσωπική σας ζωή. Στους χωρισμένους θα δοθεί το έναυσμα για επανασύνδεση. Εσείς οι απογοητευμένοι που δεν θέλετε οριστικό χωρισμό προσπαθήστε να αφήσετε περιθώριο συγχώρεσης, θα ακουστούν λόγια ειλικρινά και εξομολογητικά.

Advertisements

Η επικοινωνία θα είναι ομαλή, κοινωνική θα είναι η στάση σας. Δεχτικοί θα είστε σε καλέσματα και προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από οικογενειακά σας άτομα, η διάθεση σας θα είναι πρόσχαρη και συγκαταβατική.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, τον Σεπτέμβριο κυρίως στο πρώτο δεκαπενθήμερο ίσως να είναι δύσκολο για εσάς να προσαρμοστείτε και να βγείτε από την καλοκαιρινή ανέμελη διάθεση, προσοχή στις επιπόλαιες πράξεις. Εσείς που είστε συναισθηματικά ταλαιπωρημένοι ερευνήστε τον εσωτερικό σας κόσμο, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχουν δημιουργική σημασία και μπορούν να δώσουν πραγματικό νόημα στη ζωή σας.

Στον αισθηματικό σας τομέα, η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας χαροποιήσει, αν αφορά νέα γνωριμία θα ενθουσιαστείτε, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι ο δεσμός, θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για σταθεροποίηση.

Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας με τους τρίτους. Θα έχετε την ανάγκη να οραματιστείτε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε νέα πλάνα, ωστόσο προσοχή στην έκταση του ρομαντισμού σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρκετά ήρεμους θα σας βρει ο Σεπτέμβριος, οι γενικές σας διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα έχετε αποθέματα υπομονής, θα είστε σε θέση να δείξετε συναισθηματική κατανόηση. Η συμπεριφορά σας θα είναι ισορροπημένη χωρίς εκρήξεις, στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα δείξετε την απαιτουμένη προσαρμοστικότητα, θα βρείτε τρόπο να συνυπάρξετε και να συνεργαστείτε συλλογικά χωρίς εντάσεις.

Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς που προσμένετε επανασύνδεση δείξτε εμπιστοσύνη στον χρόνο, θα υπάρξουν αλλαγές και ευχάριστες ανατροπές. Τα ραντεβού που θα προκύψουν να δώσουν νέα τροπή. Ο Σεπτέμβριος θα ‘ρθει να ανατρέψει τα αρνητικά αποτελέσματα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές και οι διαθέσεις αισιόδοξες.

Ο Σεπτέμβριος θα ενισχύσει τον ορθολογισμό σας, δυνατός θα είναι ο προφορικός σας λόγος. Στις επαγγελματικές σας συζητήσεις θα τα πάτε πολύ καλά, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν. Η θετική και δυναμική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές σκέψεις ή από τάσεις απογοήτευσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, κοινωνικές θα είναι οι διαθέσεις σας μέσα στον Σεπτέμβριο, θα έχετε την αισιοδοξία να προχωρήσετε και να συνεργαστείτε. Αυτοσυγκράτηση και μεθοδικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα είστε συνεργάσιμοι και δοτικοί. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, τόσο σε εργασιακά θέματα όσο και σε προσωπικά θα αποφύγετε τις κόντρες και τις διχασμένες καταστάσεις.

Σε οικονομικά ζητήματα σκεφτείτε πολύ καλά τις κινήσεις σας, αποφύγετε να ρισκάρετε βεβιασμένα, προσοχή στον ενθουσιασμό και στην υπεραισιοδοξία. Σε θέματα αισθηματικής φύσης πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα υπάρξουν γνωριμίες και ευχάριστες συνομιλίες.

Η αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε θα σας δώσει την ώθηση να επεκταθείτε και να δημιουργήσετε νέο επαγγελματικό άνοιγμα. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα αρκεί να αποφύγετε τις καθυστερήσεις, η αμεσότητα θα είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στον Σεπτέμβριο σε επαγγελματικό επίπεδο θα κυνηγήσετε τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, δεν πρόκειται να αδρανήσετε ή να αναβάλετε. Ο χειρισμός σας θα είναι αποφασιστικός και άμεσος, τακτοποιήσεις θα αναλάβετε τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης. Ίσως να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές που θα αφορούν επαγγελματικές ή εργασιακές σας ανάγκες.

Στα αισθηματικά σας, θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, εσείς οι απογοητευμένοι ενδεχομένως να πάρετε αποφάσεις ριζοσπαστικές. Παρορμητικές ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε προσεγγίσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιοι από εσάς στο κλείσιμο του μήνα ίσως να επιστρέψετε πίσω σε πρώην ταίρι.

Στον επαγγελματικό σας τομέα, πρακτικά θα προσπαθήσετε να επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, θα σας δοθεί το ανάλογο έναυσμα. Σύνεση και μεθοδικότητα θα υπάρχει στις ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα ριψοκίνδυνα άλματα κυρίως τα οικονομικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Σεπτέμβριο για να μπορέσετε να ξεκινήσετε σωστά τις δραστηριότητες σας θα πρέπει να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά. Αποφύγετε τις σπατάλες, τις σπασμωδικές κινήσεις, και τις παρορμητικές επιλογές. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, οργανώσετε εκ νέου τα πλάνα σας, θα είναι σοφό να κινηθείτε βάσει προγράμματος. Τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο συνετή και οργανωμένη θα είναι η στάση σας.

Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης, το θέμα της δέσμευσης και της κατοχύρωσης ίσως να σας αγχώσει, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανησυχίες και φοβίες που ουσιαστικά δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, μη βιαστείτε να προκαθορίσετε ή να μαντέψετε. Εσείς οι εpωτευμένοι αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις, οι αναποφάσιστοι δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Ο Σεπτέμβριος θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα σχετικά με την επαγγελματική σας βελτίωση. Προσπαθήστε να κατοχυρώσετε τη θέση σας, στην περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή σας εργασία δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μέσα στον Σεπτέμβριο προσπαθήστε να κινηθείτε και να αποφασίσετε ελεύθερα βάσει ενστίκτου αλλά και λογικής. Καλό θα είναι να μην επηρεαστείτε από τις απόψεις και τις καθοδηγήσεις τρίτων, αυτό θα σας μπερδέψει και θα σας οδηγήσει σε επιλογές που ουσιαστικά δεν θα είναι δικές σας. Βασιστείτε στον εαυτό σας, κινηθείτε αυτόβουλα στηριζόμενοι στις δικές σας δυνατότητες και αντοχές.

Μέσα στην προσωπική σας σχέση, ειρηνική θα είναι η στάση σας στις διαφόρων ειδών συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας. Τεκμηριωμένες θα είναι οι απόψεις σας, με τον τρόπο σας θα καταφέρετε να πείσετε το ταίρι σας. Προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις εικασίες, οι εpωτευμένοι θα πρέπει να προσέξετε την έκταση του ενθουσιασμού σας.

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, θετική θα είναι η στάση σας στο να ανοιχτούν αναλυτικές συζητήσεις. Συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου, λύνετε διαφωνία ή παρεξήγηση που υπήρχε μεταξύ σας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα