Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Ιούλιος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο  Ιούλιος εξάρσεις και ανατροπές θα φέρει στον τρόπο σκέψης σας, ενδεχομένως η ανάγκη σας για άμεση αλλαγή να σας κάνει βιαστικούς και ανυπόμονους, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές και αντιδραστικές ενέργειες ή αποφάσεις. Οι διαφοροποιήσεις θα χρειαστούν χρόνο, εφοδιαστείτε με υπομονή, αποφύγετε τα ξεσπάσματα.

Advertisements

Προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, αν η σκέψη σας είναι ορθολογική θα καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Τα τυχαία συμβάντα δεν θα είναι αρνητικά αντιθέτως θα είναι αρκετά ευνοϊκά, ο σωστός χειρισμός θα σας βοηθήσει να βγείτε απ τυχόν αδιέξοδα. Αν οι πράξεις σας είναι σκεπτόμενες θα μπορέσετε να βρείτε άμεσες λύσεις.

Βγείτε από τη διστακτικότητα, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα δείτε πως η ροή των γεγονότων θα είναι υποστηριχτική ως προς τις βλέψεις και τις προσδοκίες σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην βιαστείτε να προκαθορίσετε την εξέλιξη και την κατάληξη.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μνήμες θα απασχολήσουν το μυαλό σας, θα θυμηθείτε παλιές σχέσεις, ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες που κατά πάσα πιθανότητα θα μπλοκάρουν τη δράση σας. Σε θέματα επαγγελματικά δεν θα βιαστείτε να τρέξετε τις εξελίξεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Ο Ιούλιος θα έχει επίδραση στον συναισθηματικό σας κόσμο, αλλάζει τον τρόπο που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, θα δείτε από άλλη οπτική κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα καθώς και τη σχέση που υπάρχει μεταξύ σας. Μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε, στα επίμαχα ζητήματα αποφασίστε να αλλάξετε στάση και τακτική.

Ίσως να μην καταφέρετε να οργανωθείτε και να διεκπεραιώσετε εντός προθεσμιών τις εργασιακές σας υποθέσεις, μάλλον θα δυσκολευτείτε να ταχτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να κλείσετε με ταχύτητα τα τρέχοντα. Στις συζητήσεις σας επαγγελματικές ή οικογενειακές καλό θα είναι να αποφύγετε τις εξάρσεις και τους εκνευρισμούς, προσπαθήστε να κατανοήσετε τη θέση του άλλου.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στις έκρυθμες καταστάσεις είτε αυτές υπάρχουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε στην προσωπική σας σχέση. Ανατρεπτική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να τερματίσετε και να διαγράψετε, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε προνοητικά μεθοδικά και όχι σπασμωδικά.

Εστιάστε στα αποκαλυπτικά γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε γνώμη για κάποια συγκεκριμένα άτομα ή θέματα. Παρελθοντικά συμβάντα θα επανέλθουν στο προσκήνιο παίρνοντας μια άλλου είδους τροπή. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επαναξιολόγηση σχέσεων προτάσεων και προοπτικών.

Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά, σε ζητήματα χωρισμού ή τσακωμού θα είστε σε θέση να σκεφτείτε συμβιβαστικά, υποχωρητική θα είναι η διάθεση σας, θα βρείτε τη σωστή δίοδο επικοινωνίας που θα οδηγήσει σε επανένωση. Εσείς που είστε χωρίς σχέση δείξτε την απαιτουμένη σοβαρότητα στο πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει.

Advertisements

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, παρελθοντικές καταστάσεις θα έρθουν στη μνήμη σας, ίσως κάποιες παλιές αποτυχίες να απασχολήσουν έντονα το μυαλό σας με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι τωρινές σας αποφάσεις. Ερευνήστε πολύ καλά τα γεγονότα μη μείνετε μόνο στις εικασίες σας, χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση σας, ωστόσο στηριχτείτε περισσότερο στη λογική.

Ο Ιούλιος θα σας ωθήσει σε αποφασιστικές ενέργειες ουσιαστικά θα σας βγάλει από την ηττοπάθεια, θα νιώσετε πως αν δεν κινηθείτε δεν θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα που φθείρουν την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει άνοιγμα για σχέση με παρελθοντικό πρόσωπο.

Απαραίτητο θα είναι για εσάς να εξακριβώσετε αν τα αισθήματα που νιώθει το ταίρι σας είναι αληθινά και αμοιβαία. Θα καταφέρετε να βγείτε από αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει σε εσωτερικές αναζητήσεις, θα αναγκαστείτε να ψάξετε για απαντήσεις. Προσπαθήστε να διαπιστώσετε και να εξηγήσετε, οι αποφάσεις και τα συμπεράσματα θα πρέπει να στηρίζονται σε γεγονότα και όχι σε εικασίες. Προσοχή να μην παρασυρθείτε από τη διαίσθηση σας ή από κάποιες παρελθοντικές αποτυχίες.

Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε σε βάθος και να συνειδητοποιήσετε που βαδίζετε και κατά πόσο είστε κοντά στους στόχους σας. Δεν αποκλείεται επανεξετάζοντας τα δεδομένα να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο διαφοροποιήσεις θα φέρετε στη σχέση σας, οι προτάσεις σας ίσως να εκπλήξουν το ταίρι σας.

Η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά αντιδραστική, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να επιβληθείτε, ωστόσο ο τρόπος που θα επιλέξετε ενδεχομένως να μην είναι ο κατάλληλος. Καλό θα είναι να αποφύγετε στις συζητήσεις σας τα εριστικά λόγια κυρίως σε θέματα που έχουν αντίχτυπο παροντικό και μελλοντικό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να προτιμήσετε να καμουφλάρετε τα αισθήματα σας, τις βλέψεις σας ή τις προθέσεις σας. Στην περίπτωση που για κάποια συγκεκριμένα θέματα δεν νιώθετε έτοιμοι να αποκαλυφτείτε τότε προτιμότερο θα είναι να αποστασιοποιηθείτε, παρά να δείξετε κάτι διαφορετικό από αυτό που όντως υπάρχει.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και οριστικοποιήσεις, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο θα πάρετε την απόφαση να ενεργήσετε άμεσα χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα δώσουν ώθηση στις εξελίξεις, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα πληροφορηθείτε.

Advertisements

Ενδεχομένως να φανείτε κάπως επιφυλακτικοί, σε ορισμένες περιπτώσεις και αρκετά καχύποπτοι. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση και τις ψυχαναγκαστικές ενέργειες, προσπαθήστε να κινηθείτε και να εκδηλωθείτε απελευθερωμένα κυρίως σε θέματα αισθηματικών προσεγγίσεων.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, προσοχή στο άγχος και στην αβεβαιότητα, θα πρέπει να αποφύγετε να δώσετε έκταση στις φοβίες σας. Μερικές φορές τα πράγματα αλλιώς ξεκινάνε και αλλιώς καταλήγουν, γι αυτό μη βιαστείτε να προβλέψετε ή να προδικάσετε. Κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας, μην αφήσετε τον αρνητικό τρόπο σκέψης να σας οδηγήσει σε παθητικές ενέργειες.

Ο Ιούλιος θα σας ωθήσει στο να αναλύσετε τις καταστάσεις, θα προσπεράσετε τον επιφανειακό συναισθηματισμό και θα φτάσετε στην ουσία. Αλλαγές θα υπάρξουν στις αποφάσεις σας, ουσιαστικά θα αλλάξετε τακτική αντιμετώπισης. Ο νέος μήνας θα σας κάνει ανυπόμονους και αδιάλλακτους, σας συμβουλεύω στις συζητήσεις σας να αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη.

Είναι πολύ πιθανό να βγείτε ραντεβού με πρόσωπο που θα σας δώσει δυνατότητα σταθερού δεσμού, προσπαθήστε να εμπιστευτείτε και να φανερώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας. Εσείς που ήδη είστε σε σχέση δεν αποκλείεται να μιλήσετε με το ταίρι σας για θέματα σχετικά με την μελλοντική σας πορεία.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχές του μήνα, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα υπάρξουν από πλευράς σας ενδοιασμοί, ίσως κάποιες υποσυνείδητες αντιδράσεις να μην σας αφήσουν να προχωρήσετε τα βήματα σας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κρύψετε κάποιες καταστάσεις ή να υποκινήσετε τα γεγονότα με μυστικές ενέργειες.

Προσοχή στις σκέψεις που θα κάνετε σχετικά με αποτελέσματα και γεγονότα του παρελθόντος ή των προηγούμενων ημερών. Προσπαθήστε να επανεξετάσετε τις υποθέσεις, αν αναζητήσετε απαντήσεις ή πληροφορίες θα καταφέρετε να δώσετε φως στα σκοτεινά σημεία. Σε συμφωνίες και οπουδήποτε χρειαστεί να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις σκεφτείτε πολύ καλά τον μελλοντικό αντίκτυπο.

Στον οικονομικό σας τομέα θα σας παρακινήσει να ταχτοποιήσετε τις εκκρεμότητες και να κλείσετε τα ανοιχτά ζητήματα, στόχος σας θα είναι να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας. Στον αισθηματικό σας τομέα πιθανό θα είναι να προκύψει άνοιγμα σχέσης με πρόσωπο που θα έχει για εσάς σταθερές βλέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως για κάποιες υποθέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές το τοπίο να είναι σκοτεινό, μη βγάλετε συμπεράσματα αν δεν υπάρχουν διαπιστώσεις. Προσπαθήστε στις πράξεις σας και στις αποφάσεις σας να υπερισχύει ο ρεαλισμός, δείτε τις καταστάσεις σφαιρικά αποφεύγοντας τις συναισθηματικές προσκολλήσεις.

Ίσως να μπείτε στη διαδικασία να ξανά σκεφτείτε προτάσεις και προοπτικές που υπήρξαν τον προηγούμενο μήνα. Θα έχετε το περιθώριο να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε τις παλιές σας απαντήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας δείξει το ενδιαφέρον του, θα υπάρξει ευκαιρία για έναρξη νέας σχέσης, ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε καινούργια διαδρομή στην προσωπική σας ζωή.

Στις επαγγελματικές σας επαφές και συζητήσεις προσοχή στον τρόπο που θα μιλήσετε. Τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση κυρίως σε θέματα που υπάρχουν αντιθέσεις και διαφωνίες. Στην προσωπική σας σχέση καλό θα είναι να αποφύγετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας, ίσως να εμφανίσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μη βιαστείτε να απογοητευτείτε ή να αποκαρδιωθείτε, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας και την εσωτερική σας δύναμη γιατί κάποιες υποθέσεις στην πορεία θα διαφοροποιηθούν κατά πολύ από την αρχική τους μορφή. Οι σχέσεις θα αλλάξουν πλαίσιο, οι συνεργασίες θα βελτιωθούν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα.

Ο Ιούλιος ίσως να αναστατωθεί ο εσωτερικός σας κόσμος με κάποιες αποκαλύψεις, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε συγκρατημένα και μεθοδικά. Αλλαγές θα υπάρξουν στο σκεπτικό σας, εστιάστε στις αξίες και όχι τόσο στις επιφανειακές αντιδράσεις. Έρχονται συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αυταπάτες, θα καταφέρετε να κινηθείτε με ρεαλισμό και ορθολογική σκέψη.

Τα οικονομικά σας βήματα θα είναι προσεκτικά και σταθερά, θα φροντίσετε να είστε αξιόπιστοι και θα το καταφέρετε. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε λογικά, να οργανωθείτε, και να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ιούλιος ίσως να σας φέρει εσωτερικές εντάσεις και αντιθέσεις. Εναλλαγές θα υπάρξουν στα συναισθήματα σας, καλό θα είναι να ενισχύσετε τις άμυνες σας, μην υποπέσετε σε ηττοπάθειες. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, για την ώρα αποφύγετε τις ριζικές αποφάσεις.

Σε τάσεις ανυπομονησίας, οι επαγγελματικές αλλά και οι αισθηματικές σας υποθέσεις θα εξελιχτούν βήμα βήμα, θα χρειαστεί υπομονή αυτοσυγκράτηση και μεθοδική αντιμετώπιση. Εσείς που είστε σε σχέση προσοχή να μην καβγαδίσετε με το ταίρι σας, αποφύγετε τους έντονους εκνευρισμούς, συνεννόηση θα βρείτε μόνο αν υπάρχει συγκαταβατική διάθεση.

Η πορεία των γεγονότων καθώς και οι διαθέσεις των τρίτων προς εσάς θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική και οικονομική σας πορεία. Επιφυλακτική και ερευνητική θα είναι η στάση σας, συνειδητοποιημένες θα είναι οι προτάσεις που θα κάνετε τόσο στους συνεργάτες σας, όσο και στο ταίρι σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, κάποια απρόσμενα γεγονότα ίσως να γυρίσουν τη σκέψη σας πίσω στο παρελθόν, θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις παλιές σας κινήσεις ή επιλογές. Σε αισθηματικά αλλά και σε επαγγελματικά θέματα καλό θα είναι να μην βιαστείτε να πάρετε άμεσες αποφάσεις.

Ο Ιούλιος έρχεται με πληροφορίες και αποκαλύψεις που θα σας ωθήσουν στο να αναζητήσετε τις αιτίες κάποιων αποτελεσμάτων. Ερευνώντας σχολαστικά τα γεγονότα θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε ποια πρόσωπα αξίζουν το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη σας, και ποια είναι εκείνα τα άτομα που θα πρέπει να αποβάλετε από τη σκέψη σας ή από την καθημερινότητα σας.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση προσεγγίστε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, θα είναι μια ευκαιρία μελλοντικών προδιαγραφών που δεν θα πρέπει να την αφήσετε να χαθεί. Αναθερμαίνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις, για τους τσακωμένους έρχονται ξεκαθαρίσματα και συμφιλιώσεις.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα