Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Αύγουστος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα επικοινωνιακά ανοίγματα ευνοϊκό θα κάνουν το κλίμα για δικτύωση και συναναστροφή, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες όχι μόνο αισθηματικής φύσης αλλά και επαγγελματικής. Στις 8 Αυγούστου η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και δυναμικές, ανοίγεται προοπτική για μία καινούργια αρχή κυρίως για τους απογοητευμένους ή για όσους αισθάνονται πως αδικήθηκαν. Στον επαγγελματικό τομέα οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, βελτιώνονται οι οικονομικές συνθήκες.

 

Στις 11 Αυγούστου ο Ερμής κάνει την είσοδο του στην Παρθένο και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 30 Αυγούστου, συγκροτημένη θα είναι η σκέψη, θα υπάρξει συγκέντρωση στους στόχους στις βλέψεις και στα προγράμματα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διαπραγματεύσεις, διεκπεραιώσεις και άμεση τακτοποίηση.

Στις 16 Αυγούστου η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, θα εκδηλωθεί ανάγκη για συντροφικότητα, κοινωνικοποίηση, δικαιοσύνη, αρμονία και αλληλεγγύη. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για νέες γνωριμίες, με ευκολία θα προχωρήσουν οι επαφές σε έναρξη σχέσης.

Advertisements

 

Στις 20 Αυγούστου ο Ουρανός στον Ταύρο γυρίζει σε αναδρομή πορεία θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2022, στο προσκήνιο θα επανέλθουμε ζητήματα που κατά την προηγούμενη περίοδο είχαν δημιουργήσει προβληματισμούς εντάσεις και απογοητεύσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις αντιδράσεις και στον τρόπο σκέψης, δεν θα λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις, στις συζητήσεις για να υπάρξει συνεννόηση απαραίτητη θα είναι η αυτοσυγκράτηση και η αποφυγή αδιαλλαξίας. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης πρωτότυπες ιδέες θα ακουστούν, οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν.

Στις 22 Αυγούστου η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου, δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματική αστάθεια, την εμφάνισή τους θα κάνουν διχασμοί, αμφιβολίες, αμφισβητήσεις. Προσοχή στις εναλλαγές και στα σκαμπανεβάσματα, ίσως χρειαστεί ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης για να υπάρξει συναισθηματική ισορροπία.

Στις 30 Αυγούστου ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Ζυγό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 6 Νοεμβρίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι συγκαταβατική διάθεση, ανάγκη για ισορροπία ειλικρίνεια αμοιβαιότητα. Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις, για τους ελεύθερους πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες.

Advertisements

 

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ακμαίο θα διατηρήσετε το ηθικό σας, μέσα στον Αύγουστο, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να απορρίψετε πρόσωπα που σας δημιούργησαν απογοητεύσεις. Ενδεχομένως να διακόψετε κάποιες συναδελφικές συνεργασίες ή να απομακρύνετε άτομο με το οποίο η σχέση σας δεν εξελίχτηκε έτσι όπως επιθυμούσατε.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε ή να ακολουθήσετε μια νέα κατεύθυνση, ο νέος μήνας, ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες δυσκολίες. Καινούργιες ιδέες θα απασχολήσουν το σκεπτικό σας, θα είστε σε θέση να τις εκφράσετε και να τις προωθήσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ‘ρθείτε σε επαφή με πρόσωπα που θα συμβάλουν στην εξέλιξη σας.

Στον αισθηματικό σας τομέα, θα εμφανιστεί το κατάλληλο άνοιγμα για δράση, φιλοφρονήσεις θα ανταλλάξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει. Εκπλήξεις και προκλήσεις σας φέρνει ο Αύγουστος, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μέσα στον Αύγουστο, εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σας, ίσως να μην λείψουν τα ξεσπάσματα που θα απορρέουν κυρίως από κούραση σωματική ή ψυχολογική. Στις υποθέσεις που απαιτείτε άμεση διεκπεραίωση κινηθείτε βάσει σχεδίου και προγράμματος, αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις ενέργειες σας και να μην σπαταλήσετε πολύτιμο χρόνο.

Advertisements

Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε τις καταστάσεις, κινηθείτε με χαλαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Στις επαφές σας και στις συζητήσεις σας θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων.

Γι εσάς του μοναχικούς που είστε καιρό χωρίς σχέση, ένα συγκεκριμένο άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει το βήμα να προχωρήσει τις επαφές σας σε eρωτικό επίπεδο. Προμηνύεται έναρξη σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και από καιρό υπάρχει στο στόχαστρο σας.

 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσα στον Αύγουστο, κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις θα τις προσπεράσετε με αδιαφορία, δεν θα θελήσετε να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα, κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στην διασκέδαση και γενικότερα στην εσωτερική σας χαλάρωση.

Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε υπέρ σας τις επαγγελματικές σας εξελίξεις, και γενικότερα τις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας. Σε θέματα που απαιτούν αποφασιστικές ενέργειες προσπαθήστε να ελέγξετε την ανυπομονησία σας. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας, ωστόσο η θετική εξέλιξη θα απαιτεί μεθοδικότητα.

Στον αισθηματικό σας τομέα, ευχάριστη κατάληξη θα έχει μια απρόοπτη συνάντηση με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει έλξη μεταξύ σας. Μέσα στον Αύγουστο, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην πορεία της προσωπικής σας ζωής, κάποιοι δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ένα καινούργιο άτομο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μέσα στον Αύγουστο ενδέχεται ο εσωτερικός σας κόσμος να περάσει από κάποια σκαμπανεβάσματα, σε ορισμένες περιπτώσεις άστατος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα υπάρξουν κυκλοθυμίες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, ίσως να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Στις πιέσεις η στάση σας θα είναι αντιδραστική, καλό θα είναι να μην συσσωρευτούν απωθημένα.

Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε, δεν θα υπάρξει ανασφάλεια ή διστακτικότητα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προχωρήσετε σε ουσιαστικές ενέργειες θα είστε σε θέση να υπολογίσετε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα καταφέρετε να αποφύγετε τα λάθη.

Είναι πολύ πιθανό πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος να σας ανοιχτεί συναισθηματικά περνώντας σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Ανταποκριθείτε χωρίς ενδοιασμούς, προχωρήστε αυτή τη σχέση, το αποτέλεσμα δεν θα σας απογοητεύσει. Διατηρήστε τον ενθουσιασμό σας, έρχονται θετικές εξελίξεις που θα πάρουν μελλοντική έκταση.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τον Αύγουστο θα καταφέρετε να βγείτε από την ένταση και το άγχος, θα επιδιώξετε φιλικές συναναστροφές και χαλαρωτικές επαφές. Θα στοχεύσετε στην εσωτερική σας ισορροπία, επιθυμία σας θα είναι η ηρεμία και η συνεννόηση. Στις περιπτώσεις που δημιουργηθούν διαφωνίες καλό θα είναι να προτιμήσετε την αποστασιοποίηση και όχι την κόντρα.

Είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να αφήσετε στην άκρη τις αποτυχημένες σχέσεις και γενικότερα τα πρόσωπα που δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα νέας γνωριμίας, ανοίγεται καινούργιο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, εσείς θα κρατάτε τα ηνία της εξέλιξης.

Ανεβασμένος θα είναι ο πήχης προσδοκιών και απαιτητικότητας, προσοχή στις ηγετικές σας τάσεις. Στην περίπτωση που θέλετε να επιβληθείτε ή να κυριαρχήσετε θα πρέπει ο τρόπος σας να είναι μεθοδικός, θα απαιτείτε διπλωματία. Προχωρήστε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας, η δυναμικότητα σας θα πιάσει τόπο.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, μέσα στον Αύγουστο ίσως να αποστασιοποιηθείτε από τις αγχωτικές καταστάσεις. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ανοιχτείτε και προσεγγίστε, κάντε το βήμα να δημιουργήσετε καινούργιες φιλίες ή νέες επαγγελματικές συνεργασίες, η εξέλιξη δε θα έχει απογοητευτική κατάληξη. Ευνοούνται τα άλματα αρκεί βεβαία να υπάρχει μέτρο. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι απαραίτητη θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές.

Στον αισθηματικό σας τομέα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, για δεσμεύσεις ή για οριστικές αποφάσεις. Αξιοποιήστε καταλλήλως τα τυχαία γεγονότα και τις απρόοπτες συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την καθυστέρηση. Άνοιγμα θα υπάρξει και στις οικονομικές σας υποθέσεις, οι εξελίξεις θα είναι τυχερές θα πρέπει να κινηθείτε δραστικά.

Ο Αύγουστος θα έχει θετική επιρροή τόσο στον τρόπο σκέψης σας όσο και στις επιλογές που θα αποφασίσετε να κάνετε. Σκεπτόμενη θα είναι η στάση σας, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις παγίδες. Θα είστε εξοπλισμένοι με θετική ενέργεια και αισιοδοξία, στόχος σας θα είναι η άνοδος, θα βρείτε ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε.

 

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου θα είστε ευδιάθετοι και επικοινωνιακοί, η διάθεση σας θα είναι αρκετά τολμηρή φεύγει η διστακτικότητα. Γενικότερα μέσα στον μήνα ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, δεν θα υπάρξουν μεγάλες αντιθέσεις και έντονα πισωγυρίσματα. Ανέμελες θα είναι οι επαφές σας, φεύγει ο έντονος προβληματισμός και η μεγάλη ανασφάλεια.

Ο Αύγουστος σας φέρνει νέες γνωριμίες, θα συναναστραφείτε με διαφόρων ειδών προσωπικότητες, άλλες ταιριαστές με τη δική σας, άλλες όχι. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιος χαρακτήρας ατόμου σας ταιριάζει, και τι είδους μελλοντικές προοπτικές αναζητάτε. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη.

Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις παρορμητικές, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε ή πριν δώσετε κάποια τελεσίδικη απάντηση. Δυναμικότητα θα έχουν οι επαγγελματικές σας προσεγγίσεις, πολύ καλά θα τα πάτε στις περιπτώσεις που χρειαστεί να διεκδικήσετε.

 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα στο Αύγουστο αυτό που θα είναι πλέον απαραίτητο για εσάς θα είναι η ξεκούραση και η χαλάρωση. Επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε και να περάσετε κοινωνικά. Θα καταφέρετε να βγείτε από υποθέσεις που σας στρεσάρουν, ουσιαστικά θα μπορέσετε να κάνετε το διάλλειμα ή την παύση που έχετε ανάγκη.

Ο Αύγουστος σας φέρνει ευνοϊκά συμβάντα σε θέματα οικονομικής φύσης, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να μην αδρανήσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, στις επαφές σας και στις συναντήσεις σας θα υπάρξει άνοιγμα για συναισθηματικές συζητήσεις, η χρονική περίοδος ενδείκνυται για προσωπικούς διαλόγους και εξωτερικεύσεις.

Δυναμισμός και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Τα καινούργια άτομα που θα γνωρίσετε ή τις νέες επαγγελματικές συνεργασίες που θα ξεκινήσετε θα είστε σε θέση να τις αξιολογήσετε σωστά, δεν θα πέσετε έξω στα ρίσκα που θα αναλάβετε.

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στο ξεκίνημα του μήνα, θα αναζητήσετε νέα αρχή, νέες εμπειρίες. Δραστηριοποιηθείτε και οργανώστε τις κινήσεις σας, θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, κινητικότητα θα υπάρξει και στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει οι επιλογές σας ή οι αγορές που θα κάνετε να είναι σκεπτόμενες.

Για όσους από εσάς προσμένετε κάποιο τηλεφώνημα ή κάποια πρόταση για ραντεβού οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες, θα καταφέρετε να βγείτε από τη αναμονή. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν νέες γνωριμίες ενδιαφέρουσες και με μελλοντική προοπτική. Εσείς που είστε σε σχέση ανάγκη σας θα είναι η τόνωση, θα δε θα θελήσετε ανιαρές και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, προσοχή στις αντιδράσεις σας.

Ο Αύγουστος θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να θελήσετε αλλαγές στα εργασιακά σας. Η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου, ωστόσο προσοχή στην παρορμητικότητα σας. Δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα, θα υπάρξουν νέες συνεργασίες.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στο Αύγουστο η διάθεση σας θα είναι αισιόδοξη και αρκετά ανέμελη, γενικότερα απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας. Σε κοινωνικό επίπεδο η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας θα έχει θετικά αποτελέσματα, θα γίνετε προσιτοί και συμπαθείς, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε.

Ώθηση θα υπάρξει σε οικονομικά ζητήματα, ίσως να έρθουν στα χέρια σας χρήματα που τα περιμένετε από καιρό. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε εκδηλωτικοί ειλικρινείς και άμεσοι, οι αισθηματικές σας σχέσεις θα πορευτούν ομαλά. Για τους ελεύθερους ή χωρισμένους ίσως να μην λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, θα υπάρξει δυνατότητα νέας αρχής.

Σε περίπτωση που υπάρχουν δυσκολίες θα πάρετε πρωτοβουλίες, θα είστε σε θέση να ταχτοποιήσετε και να ξεκαθαρίσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Προσοχή στις ηγετικές σας τάσεις, σε εντάσεις και διαφωνίες δεν θα πρέπει η στάση σας να είναι πεισματική ή κάθετη. Περάστε σε πρακτική δράση θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για διεκδικήσεις.

 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Αύγουστο δυναμισμός και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κυνηγήσετε την εξέλιξη σας, δεν θα αφήσετε τις καταστάσεις στην τύχη τους. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, ωστόσο προσοχή να μην εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις σκεπτόμενοι επιφανειακά. Οικονομικά ζητήματα θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως να χρειαστεί να διεκπεραιώσετε τις από καιρό ανοιχτές υποθέσεις.

Σε σκέψεις θα μπείτε, εσωτερικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Προσοχή στις μεγάλες αλλαγές σχετικά με μελλοντικούς στόχους και οικονομικά πλάνα, θα πρέπει οι επαγγελματικές σας κινήσεις να είναι πολύ καλά μελετημένες. Αποφύγετε να εγκλωβιστείτε σε παρελθοντικά απογοητευτικά γεγονότα, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι αποκτάτε νέο τρόπο σκέψης, βγαίνετε από την αναμονή και την απογοήτευση, αναλαμβάνετε τα ηνία, παίρνετε την απόφαση να τρέξετε τα γεγονότα. Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις και νέες γνωριμίες, ο Αύγουστος σας φέρνει καινούργιες ευκαιρίες.

 

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, νέους τρόπους ψυχολογικής ανανέωσης θα αναζητήσετε, σε περίπτωση που προβείτε σε αγορές καλό θα είναι να μη ξεφύγει η διάθεση σας για κατανάλωση. Μέσα στον Αύγουστο δείξτε προσοχή στα οικονομικά σας, στην διαχείριση των χρημάτων σας θα πρέπει να υπάρχει προνοητικότητα και σύνεση. Στα δύσκολα θέματα μάλλον θα προτιμήσετε την αποστασιοποίηση ή την αναβολή.

Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, θα αποφύγετε τις μπερδεμένες και διφορούμενες απόψεις. Συναισθηματική θα είναι η στάση σας και γενικότερα η προσέγγιση σας, κατανόηση θα δείξετε, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Επαφές με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα θα συμβάλουν στην εσωτερική σας ισορροπία, θα νιώσετε αποδεκτοί και ήρεμοι.

Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ή να εντυπωσιαστείτε από κάποιο πρόσωπο, οι εξιδανικεύσεις σας δεν θα πρέπει να βασίζονται σε επιφανειακές ενδείξεις. Από πλευρά σας είναι πολύ πιθανόν να φανερωθούν ρομαντικές διαθέσεις, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα