Μην χασετε

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι ο Ιούνιος σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αποκαλύψεις, τεκτονικές δονήσεις και αυταπάτες ανατρέπουν την προσωπική μας πορεία. Μπαίνουμε στον Ιούνιο δυναμικά ο οποίος χαρακτηρίζεται από έντονα παρασκήνια και σκηνικά που θα μας κάνουν να αναθεωρήσουμε πολλά που σκεφτόμασταν μέχρι τώρα.

 

Ο Ιούνιος στον απόηχο της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26 Μαΐου και του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους ταράζει τα νερά οδηγεί σε εντάσεις και επικοινωνιακές συγκρούσεις βγάζει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα πάθη αλλά και μας βοηθά να ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τι θέλουμε να κάνουμε τον προσωπικό μας απολογισμό να ασχολούμαι με τις διαπροσωπικές σχέσεις με άτομα που είναι κοντά μας και παίζουν ρόλο στη ζωή μας με αλλαγές της καθημερινότητας αλλά και να προωθήσουμε στόχους για να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας.

Συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο και μας βοηθά να ασχοληθούμε με οικογενειακά ζητήματα και με συγγενείς να λύσουμε κενά που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Τα συναισθήματα είναι έντονα και επηρεάζουν την ψυχολογική μας διάθεση θα πρέπει να ασχοληθούμε με το μέσα μας και τον εσωτερικό μας κόσμο να δούμε τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες μας να κατανοήσουμε τα άτομα που είναι δίπλα μας να τα βοηθήσουμε σε ότι και αν χρειαστούν. Η ανάγκη για τρυφερότητα ασφάλεια αγάπη από τα άτομα που είναι δίπλα μας οδηγεί σε ρομαντικές συμπεριφορές και φέρνει τα προσωπικά σε πρώτο πλάνο, δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο μπορούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας και να ασχοληθούμε σε βάθος με τη σχέση μας.

Advertisements

 

Στις 10 Ιουνίου η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους εμφανίζει θέματα που αφορούν το παρελθόν που αφορούν το περιβάλλον μας. Ενδέχεται να βγουν στην φόρα ψευδείς ειδήσεις που θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης μας αλλά και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε πρόσωπα που βρίσκονται κοντά μας.

Πιο συγκεκριμένα η στενή σύνοδος του ανάδρομο Ερμή με τα Φώτα στους Διδύμους δίνει ώθηση σε υπερβολικές συμπεριφορές χαλάει την διάθεση για λίγο επικρατεί αναστάτωση που βγάζει στην επιφάνεια πολλά απωθημένα που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και θα βρεθούμε σε δύσκολη θέση. Όμως η συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία απαιτεί σταθερότητα σε ότι και αν κάνουμε καθώς μας βοηθά να ανοίξουμε νέους δρόμους στη ζωή μας που θα μας απαλλάξουν από την αστάθεια την αποτυχία και την κακή ενέργεια και θα μας οδηγήσουν στην δημιουργία στην αυτοπεποίθηση και στην άνοδο.

Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το τετράγωνο που σχηματίζουν Φώτα και ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες καθώς είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουμε από την λογική ευθεία και να καταλήξουμε σε υπερβολή υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουμε λόγια που δεν εννοούμε. Αυτή η τάση επηρεάζει πιο πολύ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και συγκεκριμένα αυτοί που είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Advertisements

Στις 11 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Λέοντα μια όψη που μας βοηθά να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας να πάρουμε τα πάνω μας και να αφήσουμε πίσω ότι μας πλήγωσε μας προβλημάτισε μας άγχωσε επηρέασε την διάθεση και την ψυχοσύνθεση μας. Σαν να ανοίγουμε μπροστά μας ένα νέο κεφάλαιο και περνάμε στην δράση που μας κάνει πιο δημιουργικούς θα αναδείξουμε τα ταλέντα μας με κάθε τρόπο θα βρούμε πολλούς τρόπους να περάσουμε όμορφες και χαλαρές στιγμές παρέα με πρόσωπα που αγαπάμε. Φυσικά ο Άρης στο πύρινο αυτό ζώδιο μας βγάζει από την αστάθεια και την πίεση και μας βοηθά να βγούμε από το καβούκι μας να ενεργοποιηθούμε μέσα στο περιβάλλον μας να πιστέψουμε στον εαυτό μας να βρούμε τις ισορροπίες μας και να απολαύσουμε κάθε στιγμή που μας προσφέρεται που είναι και μοναδική.

 

Σε πρώτο πλάνο ο eρωτας το φλερτ η ανάγκη για συντροφικότητα θα γίνουμε πρωταγωνιστές και θα τραβήξουμε τη προσοχή των άλλων, του ατόμου που αγαπάμε. Δεν πρέπει να το παρακάνουμε και καλό είναι να κρατήσουμε μια σωστή γραμμή σε αυτά που λέμε και κάνουμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων και εκτεθειμένοι μην αφήσουμε τον εγωισμό να μας κουμαντάρει γιατί θα έχουμε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένουμε.

Στις 14 Ιουνίου το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει βάση σε εκκρεμότητες που ακόμα υπάρχουν παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν μέσα στο φιλικό μας περιβάλλον έφτασε η στιγμή να τις λύσουμε μια και καλή να μην αφήσουμε αρνητικούς οιωνούς να μας επηρεάσουν και να μας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια. Σε οικονομικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν κάποιες ανατροπές που δεν περιμένουμε και αυτό να μας οδηγήσει σε τελικά ξεκαθαρίσματα που σχετίζονται και με τη καριέρα μας και με το πορτοφόλι μας. Νιώθουμε έντονα την ανάγκη να απαλλαχτούμε από τα κακώς κείμενα και να μπούμε σε μια περίοδο ανάβασης και αναδημιουργίας που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας.

Πρέπει να προσέξουμε πολύ καλά την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη γιατί θα επηρεάσει πιο πολύ τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου.

Advertisements

Στις 20 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο και μας φέρνει πιο κοντά στην οικογένεια σε αγαπημένα πρόσωπα θα κουβεντιάσουμε μαζί τους και θα βρούμε κοινά σημεία πρέπει να κλείσουμε κάθε κενό που ακόμα υπάρχει και χαλάει την διάθεση μας. Σε πρώτο πλάνο η ένταση που οδηγεί σε υπερβολικές συμπεριφορές και μας βγάζει από τα ήρεμα νερά μας κάνει να μην μπορούμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε και επηρεάζει την αντίληψη και την κρίση μας. Επικρατεί έντονη διάθεση για εσωστρέφεια θα κλειστούμε στον εαυτό μας και θα απομακρυνθούμε ακόμα και από τα πιο κοντινά μας πρόσωπα. Στο μυαλό μας επικρατεί αναστάτωση που δημιουργείται από καταστάσεις του παρελθόντος κάποια ζητήματα που θέλουμε να ξεχάσουμε για πάντα επανέρχονται και μας οδηγούν σε απομόνωση.

 

Λίγο πιο μετά στις 23 Ιουνίου ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους και επανέρχεται δυναμικά η επικοινωνία ο τρόπος που εκφραζόμαστε απέναντι στους άλλους είμαστε πιο δυνατοί και σίγουροι για αυτά που θέλουμε να κάνουμε μπορούμε να ξεπεράσουμε προβλήματα και εμπόδια που θα παρουσιαστούν στο δρόμο μας και θα μας απομακρύνουν από τους στόχους μας. Ίσως να υπάρξουν και κάποια εμπόδια ή ακόμα και καθυστερήσεις σε εμπορικές συμφωνίες ή σε υποθέσεις μετακινήσεων που έπρεπε να γίνουν το προηγούμενο διάστημα και δεν έγιναν και αυτό χάλασε τα σχέδια μας.

Φυσικά ποτέ δεν είναι αργά γιατί τώρα θα δρομολογηθούν σωστά και θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Επίσης είμαστε πιο εκφραστικοί και μπορούμε μέσα από την επικοινωνία να δείξουμε αυτά που νιώθουμε χωρίς να φοβόμαστε κάτι να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα μας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα και θα μας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Σε πρώτο πλάνο η καριέρα μας που θα τα παίξουμε όλα για όλα βάζουμε στόχους και προσπαθούμε να τους πετύχουμε με κάθε τρόπο η δύναμη που κρύβουμε μέσα μας εξωτερικεύεται και μας συντροφεύει σε κάθε κίνηση που κάνουμε!

Στις 24 Ιουνίου η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δίνει αισιοδοξία και θετική ενέργεια που θα βοηθήσουν την καριέρα μας και τα οικογενειακά να πάρουν τα πάνω τους και να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε και να ηρεμήσουμε από άγχος και εντάσεις που μας δημιούργησαν προβλήματα και εμπόδια. Ενδέχεται να παρουσιαστούν προτάσεις αρκετά ελπιδοφόρες που θα μας τραβήξουν την προσοχή και δεν πρέπει να τις αγνοήσουμε γιατί θα βοηθήσουν τη καριέρα μας να πάρει τα πάνω της. Επαγγελματικά βρισκόμαστε σε μια καλή περίοδο και μπορούμε να προωθήσουμε στόχους και ιδέες που θα μας βγάλουν από πολλές ανασφάλειες και στασιμότητα. Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε καταστάσεις που απασχόλησαν τον οικογενειακό περίγυρό με θετικό τρόπο και θα καλύψουμε κενά που μπήκαν ανάμεσα μας.

Στις 27 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθουμε έντονα την ανάγκη να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα θα βγούμε να διασκεδάσουμε με φίλους θα γίνουμε πιο κοινωνικοί εξωστρεφείς τα προσωπικά θα ανέβουν κατακόρυφα. Νέες γνωριμίες που θα παρουσιαστούν θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας θα μας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τα παιδιά θα ξεφύγουμε για λίγο από την κούραση και την γενική κατάπτωση.

 

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ιούνιος θα τονώσει την ανάγκη σας για αμεσότητα και δράση. Στον επαγγελματικό σας τομέα στις νέες σας ιδέες θα βρείτε το κατάλληλο άνοιγμα για υλοποίηση, αρπάξτε τις ευκαιρίες. Εκδηλωτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, θα προσεγγίσετε και θα φλερτάρετε με επιτυχία.

Θα είστε σε θέση να επαναπροσδιορίσετε και να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Ο πράξεις σας θα είναι δυναμικές και άμεσες, εσείς που θέλετε να διορθώσετε ή να αναδομήσετε ξεκινήστε τη δράση σας, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αξιοποιήστε τις αλλαγές και τις νέες προοπτικές.

Προσοχή σε εξάρσεις και εκνευρισμούς, δεν θα τα πάτε καλά με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας ελέγξουν ή να σας κατευθύνουν. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η σκέψη σας θα είναι αισιόδοξη, απαλλάσσεστε από ψυχικές αδυναμίες και αναστολές.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, καλό θα είναι για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να κατοχυρώσετε, μη βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Προσοχή στις επιπόλαιες αγορές, αποφύγετε σπατάλες και τάσεις υπερκατανάλωσης. Ενισχύεται η κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε να συνομιλείτε με καινούργια πρόσωπα, ίσως να υπάρξει καινούργιο eρωτικό ειδύλλιο.

Σε επαγγελματικά θέματα θα αποφύγετε τα ρίσκα, συγκρατημένα και ώριμα θα είναι τα βήματα σας. Στις εργασίες σας θα καταφέρετε να είστε συνεπείς, θα σκεφτείτε με υπευθυνότητα, οι συναδελφικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές. Στον αισθηματικό σας τομέα θα είναι σωστή χρονική στιγμή για επανασυνδέσεις, θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα.

Ανάγκη για ανέμελες σκέψεις θα σας φέρει ο Ιούνιος. Συνειδητά θα μείνετε στην επιφάνεια κάποιων καταστάσεων δεν θα θελήσετε να εμβαθύνετε ή να δώσετε μεγάλη σημασία, προσοχή να μην αδιαφορήσετε για θέματα που απαιτούν άμεση λύση.

 

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι καταστάσεις που θα προκύψουν θα είναι για εσάς ιδιαιτέρως ευνοϊκές, καλό θα είναι να μην αναβάλετε τη δράση σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις στις δύσκολες καταστάσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και άνοδο. Δώστε ώθηση στις οικονομικές σας υποθέσεις, θα είναι σωστή χρονική περίοδος για να κλείσετε τους ανοιχτούς λογαριασμούς.

Θα συμβεί απρόοπτη συνάντηση που θα σας προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη, ένα συγκεκριμένο άτομο θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, πιθανό θα είναι να ερωτευτείτε. Για τους eρωτικά μόνους που είστε χωρίς σχέση προμηνύεται νέα γνωριμία και ξεκίνημα καινούργιας αρχής. Εσείς που έχετε ταίρι θα έχετε τη διάθεση και τη δυνατότητα να ανανεώσετε τις συνθήκες του δεσμού σας.

Στόμφο και πειθώ θα έχει ο λόγος σας, στις κουβέντες και στις συζητήσεις θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα προχωρήστε σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, τα επιχειρήματα σας θα είναι δυνατά θα πιάσουν τόπο.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, προχωρήστε τα επικοινωνιακά σας βήματα, αν επιθυμείτε να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε τότε κινηθείτε άμεσα, αποφύγετε τις χρονοτριβές. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή, θα καταφέρετε να λάβετε τις θετικές απαντήσεις που χρειάζεστε. Σε συνάντηση και προσωπική συνομιλία θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις και να τερματίσετε τις αρνητικές καταστάσεις.

Έρχονται νέες ευκαιρίες, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, κρατήστε τη διάθεση σας θετική. Θα υπάρξουν αναζωογονητικές προκλήσεις που καλό θα είναι να μην αγνοήσετε, θα σημειωθούν ανοίγματα για ευχάριστες ανατροπές.

Θα σκεφτείτε με ρεαλισμό, ουσιαστικά θα αφήσετε στην άκρη τις ρομαντικές απόψεις και θα εστιάσετε στα πραγματικά γεγονότα. Βγαίνετε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, τώρα συνειδητοποιείτε και προχωρείτε μπροστά. Θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά αναζητώντας ένα ριζικό και ουσιαστικό αποτέλεσμα τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε αισθηματικά.

 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει άνοιγμα για επαγγελματικές διεκδικήσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα σχέδια σας, η στάση σας θα είναι αισιόδοξη. Σε συναισθηματικό επίπεδο ίσως να υπάρξουν διλλήματα, το ενδιαφέρον σας ενδεχομένως να διχαστεί ανάμεσα σε δυο πρόσωπα.

Θα επανεξετάσετε κάποιες καταστάσεις, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κλείσετε οριστικά ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο που σας αγχώνει και δημιουργεί αναστολές στη δράση σας. Ορθολογισμός θα σας διακρίνει, θα καταφέρετε να φρενάρετε την επιρροή που ασκούν στο τρόπο σκέψης σας άτομα ή ιδεολογικές τοποθετήσεις.

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η έκφραση σας θα χαρακτηρίζεται από σαφήνεια και ευφράδεια λόγου. Θα έχετε την διάθεση να επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, γενικότερα θα συνδυάσετε εικόνα και έκφραση , θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε και θα το καταφέρετε.

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο Ιούνιος θα σας δώσει το άνοιγμα να αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, πολύ καλά θα τα πάτε στις επαγγελματικές σας προσεγγίσεις. Προχωρήστε στην οργάνωση των καινούργιων σας σχεδίων ή βλέψεων. Εσείς που είστε δυσαρεστημένοι με το επάγγελμα σας ή με τις οικονομικές σας απολαβές θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες.

Σταθερότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, συνεργάσιμο θα είναι το συναδερφικό κλίμα. Η σκέψη σας θα είναι διστακτική, ίσως να αναβάλετε ενέργειες που θα έχουν να κάνουν με κάποια επέκταση ή με ένα νέο εγχείρημα. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, θα σκεφτείτε πολύ καλά τις μελλοντικές προοπτικές του δεσμού σας.

Τα χρήματα που θα έρθουν στα χέρια σας προσπαθήστε να τα χειριστείτε με επενδυτική διάθεση. Θα θελήσετε να κάνετε αγορές, ωστόσο μη ξεχάσετε να τακτοποιήσετε και τις οφειλές σας. Ακολουθήστε το πρόγραμμα και τις αρχικές σας προτεραιότητες, μην παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς.

 

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ευνοϊκά ανοίγματα σας φέρνει ο Ιούνιος τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και σε αισθηματικά. Βγείτε από την αναμονή, είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε ουσιαστική δράση, προχωρήστε στις επαγγελματικές και εργασιακές σας διεκδικήσεις. Κινήσεις επανασύνδεσης θα βρουν θετική ανταπόκριση. Εσείς οι ελεύθεροι προσεγγίστε και εκδηλωθείτε θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Ο Ιούνιος θα ενισχύσει τη λογική στη σκέψη σας, αντικειμενικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Αποτελεσματικές θα είναι οι ενέργειες σας τόσο σε θέματα σχέσεων, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα, αυτή τη φορά θα είστε σε θέση να κινηθείτε σκεπτόμενα και στοχευμένα. Ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα, ωστόσο όλα θα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα.

Ίσως κάτι να θυμηθείτε ή να σκεφτείτε που θα ταράξει τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, αποφύγετε τις υπερβολές καθώς και τις προσκολλήσεις σε συγκεκριμένες εικασίες. Συγκρατήστε την παρορμητικότητα σας, μην παρασυρθείτε από την ορμή των συναισθημάτων σας.

 

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, καλό θα είναι να επανεξετάσετε κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις, επαναπροσδιορίστε τις προτεραιότητες σας. Σε περίπτωση που ενθουσιαστείτε προσοχή να μην υποπέσετε σε ανυπόμονες ενέργειες, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.

Η σκέψη σας θα είναι προνοητική, τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε αισθηματικά θα εστιάσετε στην ασφάλεια και στην κατοχύρωση, ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την αβεβαιότητα και τον μετεωρισμό. Σταθεροποιείται το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον, οι συνεργασίες σας θα έχουν ομαλή εξέλιξη, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας.

Θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες γνωριμίες, προσωπικές αλλά και κοινωνικές. Εσείς που θέλετε να βρείτε καινούργιο ταίρι και να αλλάξετε τη βάση των δεδομένων σας προσεγγίστε και αφήστε το άνοιγμα να σας φλερτάρουν. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα επικεντρωθείτε στο πως μπορεί να τονωθεί ο δεσμός σας.

 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, καινούργιες επιθυμίες και νέοι στόχοι θα κάνουν την εμφάνιση τους. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, ωστόσο προσοχή στην υπεραισιοδοξία, πρέπει να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα κυρίως τα αρνητικά.

Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη σκοτεινή εκδοχή των καταστάσεων και να δείτε την αντικειμενική τους όψη. Συναισθηματικές συζητήσεις καθώς και εσωτερικές αναζητήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν την οπτική σας, παίρνετε νέες αποφάσεις. Πολύ πιθανόν να κλείσει ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, κάτι καινούργιο θα ξεκινήσει στη ζωή σας.

Ίσως να βγει στην επιφάνεια η συμπλεγματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα θυμηθείτε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά. Σε θέματα εργασιακά και οικονομικά σκεφτείτε λογικά με ρεαλισμό, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυνται για παράτολμα άλματα.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, νέες δυνατότητες θα έχετε, πολύ πιθανόν να ανοιχτεί καινούργιος επαγγελματικός ορίζοντας. Σε εργασιακά θέματα εσείς που στην προηγούμενη περίοδο κοπιάσατε τώρα θα ανταμειφτούν οι κόποι σας. Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, προτιμήστε καλύτερα τις επενδυτικές κινήσεις.

Βγαίνετε από προκαταλήψεις και προσκολλημένες ιδέες ή απόψεις. Παίρνετε την απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, κάποιοι από εσάς θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να βγείτε από τη στασιμότητα, αλλάζετε στόχους και κατευθύνσεις.

Δυναμικός θα είναι ο λόγος σας, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, αποφύγετε τις αντιδραστικές εξάρσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε, πολύ πιθανό να καταφέρετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι αν θα δώσετε το ελεύθερο να προχωρήσετε σε σχέση. Γενικότερα οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις αποφάσεις σας, όλα θα οριστούν από τις επιλογές σας.

 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ιούνιος θα τονώσει την ανάγκη σας για κοινωνικές επαφές, διασκέδαση, και νέες γνωριμίες. Ώθηση θα δοθεί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αισιοδοξία θα σας διακατέχει, ωστόσο προσοχή στα ριψοκίνδυνα ρίσκα. Επιρρεπείς θα είστε στις επιπόλαιες και βιαστικές ενέργειες, πριν από κάθε σας κίνηση θα πρέπει να σκεφτείτε σε βάθος και να μην μείνετε μόνο στην επιφάνεια των καταστάσεων.

Σε αισθηματικό επίπεδο θα γνωριστείτε με καινούργια άτομα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στον οικονομικό σας τομέα, προσπαθήστε να σκεφτείτε προνοητικά και επενδυτικά, δεν θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού ή υπεραισιοδοξίας.

Ελλοχεύει κίνδυνος να παρερμηνεύσετε λόγια ή απόψεις, αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα. Σε αισθηματικό επίπεδο στην προσωπική σας σχέση καλό θα είναι με το ταίρι σας να αποφύγετε τις καχυποψίες και τις σκηνές ζήλειας.

 

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, αισιόδοξους και δραστικούς θα σας κάνει αυτός ο μήνας, ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Η στάση θα πρέπει να είναι σκεπτόμενη σε ενδεχόμενα οικονομικού ρίσκου. Στον αισθηματικό σας τομέα δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας κερδίσει με τον οικείο και αυθόρμητο τρόπο που θα σας πλησιάσει.

Αναμνήσεις θα κυριαρχήσουν στο μυαλό σας, η σκέψη σας θα γυρίσει πίσω σε παλιές σχέσεις. Προσοχή στις ανασφάλειες και στα συναισθηματικά συμπλέγματα, δεν θα πρέπει να αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας ή απαισιοδοξίας να μπλοκάρουν τη δράση σας.

Ο Ιούνιος θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη τους πολλούς προβληματισμούς και να ασχοληθείτε με τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας. Βγείτε έξω με φίλους ή με το ταίρι σας, προσπαθήστε να αποφορτιστείτε για να βρείτε την εσωτερική σας ηρεμία.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα