Μην χασετε

Με «50 – 50», «Στο Παρά Πέντε», και «Απαράδεκτοι» ξεκινάει το νέο MEGA

Με «50 – 50», «Στο Παρά Πέντε», και «Απαράδεκτοι» ξεκινάει το νέο MEGA

Advertisements

Για τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου φέρεται να έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του νέου Mega, με τις προετοιμασίες για τη μεγάλη επιστροφή να είναι πυρετώδεις και τις νομικές εκκρεμότητες να λαμβάνουν τέλος.

Το πρόγραμμα του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι ενημερωτικό και ψυχαγωγικό με τους Σταμάτη Μαλέλη και Πέτρο Μπούτο επικεφαλής.

Με την πρεμιέρα του Mega επιστρέφουν και θρυλικές σειρές που αγαπήθηκαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια με τις δύο πρώτες να έχουν ήδη «κλειδώσει» και άλλες να ετοιμάζονται κι αυτές να επιστρέψουν με νέο κύκλο επαναλήψεων.

Πρώτα θα δούμε να βρίσκουν θέση στο πρόγραμμα του σταθμού το «50 – 50» και το «Στο Παρά Πέντε», ενώ σύντομα ενδέχεται να παίξουν ξανά και οι «Απαράδεκτοι», που ήταν η σειρά με την οποία έπεσε το «μαύρο» στο κανάλι.

Το υπ’ αριθμόν έξι πανελλαδικό κανάλι ξεκινά με νέες εκπομπές, με υλικό από την πλούσια ταινιοθήκη του καναλιού αλλά και ταινίες από τη Sony, με την οποία συμφώνησε.

Όσο για το πρόγραμμα; Τις καθημερινές στο πρωινό, από τις 07:00 ως τις 11:00 θα βρίσκονται ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο Νίκος Φιλιππίδης, η Τζίνα Μοσχολιού και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Οι δύο κυρίες εργάζονται στο One, ο Σιωμόπουλος ήταν ως πέρυσι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ο Φιλιππίδης μέχρι πρότινος στον ΣΚΑΪ.

Advertisements

Θα ακολουθεί ειδησεογραφική εκπομπή με τον Θανάση Φουσκίδη, τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τη Δάφνη Καραβοκύρη και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Ράνια Τζίμα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει με το μαγκαζίνο του, στις 17:00 ή στις 17:30, μαζί με τον Παναγιώτη Τζένο και σχολιαστές την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Θανάση Μαυρίδη. Στις 20:00 θα βγαίνει το δελτίο ειδήσεων με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Τα δε Σαββατοκύριακα, πρωινή εκπομπή θα κάνουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Αρης Ραβανός. Θα υπάρχουν και αθλητικές εκπομπές, μία τα μεσημέρια με τον τους Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και Αντώνη Κατσαρό, και την Κυριακή το βράδυ με τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Ερώτημα όμως αν θα ξεκινήσουν άμεσα ή σε δεύτερο πλάνο.

Εκπομπές, εξ αρχής ή μελλοντικά, θα έχουν ο Χάρης Καρανίκας, ο Γιάννης Μούτσος, η Σάσα Σταμάτη, η Αθηναΐδα Νέγκα, ο Γιάννη Πρετεντέρης και άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μεγάλες αλλαγές και το νέο πρόγραμμα θα έρθουν με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021, δηλαδή από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

πηγη

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα