Μην χασετε

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζυγός και με ποια δεν ταιριάζει καθόλου

ΖΥΓΟΣ + ΚΡΙΟΣ

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που είτε ισχύει η ρήση ότι τα αντίθετα έλκονται, είτε πολύ απλά, χωρίζουν ως δυο ξεμαλλιασμένοι πρώην εραστές!

ΖΥΓΟΣ + ΤΑΥΡΟΣ

Παιδιά της Αφροδίτης με διαφορετικές όμως αντιλήψεις για την πίστη στον eρωτα: αγαπούν την ησυχία τους αμφότεροι, με τον Ζυγό να δηλώνει όμως fan του φλερτ κι εκεί έχουμε θέμα με τον Ταύρο! Να βάλω 2 κιλά eρωτα, ή να το αφήσω;

Advertisements

ΖΥΓΟΣ + ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ένας κόβει κι άλλος ράβει. Η υπέρτατη χαρά της αβάσταχτης ελαφρότητας του «είναι». Σε απλά ελληνικά, ψηφίζω να τα φτιάξουν!

ΖΥΓΟΣ + ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυο υπέροχα πλάσματα, που όμως όχι μόνο χάνονται στην μετάφραση, αλλά μπαίνουν ο ένας στα νεύρα του άλλου για λόγους παντελώς χαζούς. Εκτός κι αν έχουν απίστευτη χημεία, προβλέπω απίστευτη ταλαιπωρία. Άσε καλύτερα….

Advertisements

ΖΥΓΟΣ + ΛΕΩΝ

Το έχουμε ξαναγράψει: αυτοί οι δυο, είναι ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του ζωδιακού: ψαχτείτε μόνο να μην έχει Καρκίνο πολύ ο Λέων και Σκορπιό πολύ ο Ζυγός!

ΖΥΓΟΣ + ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γειτονάκια με πολύ διαφορετική ιδιοσυγκρασία, που όμως έχουν πολλές πιθανότητες να φτιάξουν μια υπέροχη σχέση! Προσοχή όμως: ό,τι κάνετε, χωρίς πίεση…

ΖΥΓΟΣ + ΖΥΓΟΣ

Advertisements

Ίδια νοοτροπία, ίδιες αντιδράσεις, κι όμως, ενώ μοιάζει αρχικά ότι θα ευτυχίσει το ζευγάρωμα, στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν εξελίσσονται ως πρόσωπα και… μένουν ρέστοι! Όχι πάντα όμως!

ΖΥΓΟΣ + ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κι ενώ κι οι δυο λατρεύουν τα ταίρια τους, σπάνια θα καταλήξουν να λατρεύουν ο ένας τον άλλον! Γιατί; Επειδή ο Σκορπιός βλέπει με δυσπιστία την ελαφρότητα του Ζυγού κι ο Ζυγός δεν βλέπει με καλό μάτι, την απολυτότητα του Σκορπιού!

ΖΥΓΟΣ + ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκπληκτική σeξουαλική χημεία, τρελός eρωτας, αλλά δύσκολα εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. Παρόλες τις προκλήσεις, ναι, είναι ένα πολύ καλό ζευγάρι με ωραία δυναμική!

ΖΥΓΟΣ + ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με πολύ χαρά μπορώ να δεχτώ στοιχήματα για το πόσο μπορούν αυτοί οι δυο να μείνουν αγαπημένοι! Σωστά το μάντεψες, όχι για πολύ: Ο Ζυγός είτε θα τον αποδεχτεί πλήρως τον Αιγόκερω (άρα όλα οκ), είτε… γειά σας!

ΖΥΓΟΣ + ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να αποκωδικοποιήσει τον Υδροχόο και να τα βγάλει πέρα μαζί του, είναι ο Ζυγός! Respect και ΔΕΟΣ!!!

ΖΥΓΟΣ + ΙΧΘΥΣ

Συνεννόηση φιστίκι, προθέσεις αγγελικές. Παρόλα αυτά, δεν κάνουν επαφή. Αν πιάσει όμως ο eρωτας τους, τότε θα είναι 2 ευτυχισμένα πλάσματα. ΑΝ. Μαγική λέξη το ΑΝ!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα