Μην χασετε

Με αυτό το tip θα σώσετε την ξεραμένη μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι ίσως το καλλυντικό που θα πρέπει να αντικαθιστούμε συχνότερα από οποιοδήποτε άλλο. Αιτία για αυτό είναι το γεγονός ότι έρχεται σε επαφή με την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή των ματιών μας και έτσι, αν προλάβει να συγκεντρώσει μικροοργανισμούς, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ενοχλητικές μολύνσεις.

Advertisements

Ο ιδανικός μέσος όρος ζωής της είναι οι τρεις μήνες, αν όμως διαπιστώσετε ενοχλήσεις στα μάτια σας καλό είναι να μην περιμένετε να περάσουν για να την πετάξετε.

Πολλές φορές, ωστόσο, το αγαπημένο μας καλλυντικό προλαβαίνει να στεγνώσει πριν προλάβει καν να συμπληρώσει το ταπεινό του προσδόκιμο. Αιτία για αυτό συνήθως είναι τα υπολείμματα του προϊόντος που συγκεντρώνονται στο στόμιο και τα οποία δεν επιτρέπουν στη μάσκαρα να κλείσει καλά, επομένως αν φροντίσετε να το καθαρίζετε τακτικά με ένα βαμβάκι ντεμακιγιάζ κατά πάσα πιθανότητα θα καταφέρετε να το προλάβετε. Αν το κακό έχει ήδη γίνει, δοκιμάστε το παρακάτω τρικ.

Οι σταγόνες που κάνουν τη διαφορά

Ανοίξτε τη μάσκαρα και με προσοχή ρίξτε μέσα λίγες σταγόνες φυσιολογικού αλατούχου διαλύματος ή υγρού φακών. Κλείστε τη και κουνήστε την απαλά ανάμεσα στις παλάμες σας. Θα δείτε πως έγινε σαν καινούρια!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα