Μην χασετε

Μετατρέψτε το Μικρό σας Μπάνιο σε μια Όαση Οργάνωσης με Αυτές τις Ιδέες

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχετε στο μπάνιο σας έναν παλιό νιπτήρα με βάση που εκτείνεται μέχρι το πάτωμα και καθόλου πάγκους – μπορεί να μετατρέψει την καθημερινή σας ρουτίνα σε μια πραγματική πρόκληση.

 

Τα μικρά μπάνια συχνά δυσκολεύουν την καθημερινότητα των ιδιοκτητών τους καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να αποθηκεύσουν όλα τα αντικείμενα και προϊόντα που χρειάζονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ιδιαίτερα ακατάστατοι χώροι. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν λύσεις για όλα.

 

Advertisements
Ένα όμορφο μεταλλικό καλάθι με δύο επίπεδα σαν αυτό είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα σαπούνια, τις μπατονέτες, τις οδοντόβουρτσες και άλλα αντικείμενα του μπάνιου σας.
Εκμεταλλευτείτε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα και προσθέστε μερικά ράφια πάνω στα οποία μπορείτε να βάλετε μερικά καλάθια. Θα σας εξασφαλίσουν πολύ αποθηκευτικό χώρο και θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του μπάνιου.

 

Δεν έχετε πού να βάλετε τα χαρτιά υγείας; Προμηθευτείτε (ή κατασκευάστε μόνοι σας) ένα όμορφο σταντ σαν αυτό που βλέπετε και μετατρέψτε τα χαρτιά σας σε… διακοσμητικά στοιχεία!
Ένα κινούμενο τρόλεϊ είναι πολύ πρακτικό για οποιοδήποτε μπάνιο. Εκτός από επιπλέον αποθηκευτικό χώρο θα σας προσφέρει και τη δυνατότητα να μπορείτε να το μετακινείτε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Να ένας έξυπνος τρόπος για να αποθηκεύσετε τις πετσέτες σας: βάλτε 2-3 μπάρες πίσω από την πόρτα του μπάνιου και αφήστε εκεί διπλωμένες μερικές καθαρές πετσέτες.
Άλλος ένας τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα είναι να βάλετε δύο μπάρες πάνω στις οποίες θα κρεμάσετε μερικά καλάθια. Φυσικά μπορεί να λειτουργήσει και σε οποιονδήποτε τοίχο
Αν το μπάνιο σας είναι ιδιαίτερα μικρό προτιμήστε ένα πολύ στενό έπιπλο (με ροδάκια ή όχι) όπως αυτό της φωτογραφίας. Παρά το μικρό του μέγεθος είναι εντυπωσιακά πρακτικό.

 

Κρεμάστε ένα μεταλλικό καλάθι σαν αυτό της φωτογραφίας από ένα καρφάκι που θα στερεώσετε στον τοίχο. Εκτός από αποθηκευτικό χώρο θα χαρίσει τη μοναδική υφή του μετάλλου στο μπάνιο σας.
Εκμεταλλευτείτε το πίσω μέρος της πόρτας σας, αυτή τη φορά όχι για να βάλετε πετσέτες αλλά για να κρεμάσετε ένα υφασμάτινο organizer που μπορεί να φιλοξενήσει από βούρτσες μέχρι καλλυντικά.

 

Μια απλή μπάρα με γαντζάκια σε ένα οποιοδήποτε σημείο του τοίχου είναι αρκετή για να φιλοξενήσει τα κοσμήματά σας. Μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο για το μπάνιο σας και θα την βρείτε σε πολλά σχέδια.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα